Producten van
Viva España! Dat kunnen we wel zeggen als we een product van Garcima in handen hebben. Het gemak en het traditionele gevoel wat we krijgen als je werkt met deze producten staat gelijk aan het maken van verse gerechten in de Zuid Europese zon. Vlees, vis en vooral paella zullen niet alleen gaan smaken naar de oude Valenciaanse recepten zoals oprichter D. Antonio García Montoro ze ooit bedoeld heeft, maar ook het uiterlijk straalt alles uit wat koken zo mooi maakt.
Lyonnaise hapjespan 20cm - Garcima
DUK 30*
Lyonnaise koekenpan hoog 20cm van Garcima
Deze Garcima plaatstalen pan heeft een zeer gunstige prijs en is verkrijgbaar in diverse afmetingen, zowel hoog als laag. De Lyonnaise pannen hebben een simpele uitstraling maar door de keuze van het juiste metaal zijn er ontzettend duurzaam. Vaak zijn pannen voorzien van een anti aanbaklaag, deze kan (afhankelijke van de pan en gebruik) beschadigen en los laten. Door voor een pan te kiezen waarbij de anti aanbaklaag op een natuurlijke manier ontstaat vermijd je dit probleem.
Wel is het belangrijk om deze pan in te branden voor het eerste gebruik.Dit doe je door de pan op de vuur te zetten met een flinke laag zout. Laat dit zout inbranden zodat er een anti aanbaklaag begint te ontstaan. De pan raakt hier wel zijn glans door kwijt maar dit maakt hij helemaal goed door de bakkwaliteit die je daarvoor terugkrijgt. Nu mag je de pan niet meer afwassen, hooguit afspoelen met heet water en een spons. Ook mag deze pan nooit in de vaatwasser.Smeer de pan af en toe in met wat plantaardige olie en zo kan je jaren lang met plezier die perfecte biefstuk, aardappeltjes, vis of zelf pannenkoeken in bakken!
Lyonnaise koekenpan 20cm - Garcima
DUK 28*
Lyonnaise koekenpan 20cm van Garcima
Deze Garcima plaatstalen pan heeft een zeer gunstige prijs en is verkrijgbaar in diverse afmetingen. De Lyonnaise pannen hebben een simpele uitstraling maar door de keuze van het juiste metaal zijn er ontzettend duurzaam. Vaak zijn pannen voorzien van een anti aanbaklaag, deze kan (afhankelijke van de pan en gebruik) beschadigen en los laten. Door voor een pan te kiezen waarbij de anti aanbaklaag op een natuurlijke manier ontstaat vermijd je dit probleem.
Wel is het belangrijk om deze pan in te branden voor het eerste gebruik.Dit doe je door de pan op de vuur te zetten met een flinke laag zout. Laat dit zout inbranden zodat er een anti aanbaklaag begint te ontstaan. De pan raakt hier wel zijn glans door kwijt maar dit maakt hij helemaal goed door de bakkwaliteit die je daarvoor terugkrijgt. Nu mag je de pan niet meer afwassen, hooguit afspoelen met heet water en een spons. Ook mag deze pan nooit in de vaatwasser.Smeer de pan af en toe in met wat plantaardige olie en zo kan je jaren lang met plezier die perfecte biefstuk, aardappeltjes, vis of zelf pannenkoeken in bakken!
Paella pan, plaatstaal, 30 cm - Garcima
DUK 44*
Paella pan, plaatstaal, 30 cm van het merk Garcima.Deze plaatstalen Paella pan heeft alles wat u zoekt om de mooiste en beste paella’s te maken. De ronding in de rand is ontworpen om ingrediënten gemakkelijk te sauteren en door elkaar te spatelen. De wijde uitloop van de rand is er voor om de inhoud makkelijk uit te schenken. De pan heeft twee grepen, zodat u het gewicht beter kunt dragen en zorgt voor een authentieke look. Kortom, een pan die zowel traditiegetrouw als functioneel een aanwinst is in jouw keuken.Pluspunten:Bestand tegen hoge temperaturenGeschikt voor alle warmtebronnenOok voor professioneel gebruikMinpunt:Vereist voor ingebruikname ingebrand te wordenIngebruikname Alle folie en karton van de pan verwijderen. Doe wat olie in de pan en bestrijk heel de binnenzijde hiermee. Voeg eventueel wat keukenzout toe. Verwarm de pan op hoog vuur totdat er een flinke walm ontstaat. Neem de pan van de warmtebron en laat afkoelen. Verwijder restanten van de olie met een tissue. Spoel de pan om en droog na.Reiniging Na gebruik pan met water of licht sopje schoonmaken. Droog de pan altijd na met een droge doek. Bewaar de pan altijd op een droge plaats.Viva España! Dat kunnen we wel zeggen als we een pan van Garcima in handen hebben. Het gemak en het traditionele gevoel wat we krijgen als je werkt met deze pannen staat gelijk aan het maken van verse gerechten in de Zuid Europese zon. Vlees, vis en vooral paella zullen niet alleen gaan smaken naar de oude Valenciaanse recepten zoals oprichter D. Antonio García Montoro ze ooit bedoeld heeft, maar ook het uiterlijk straalt alles uit wat koken zo mooi maakt.
Paella pan, Plaatstaal, 50cm - Garcima | Valenciana
DUK 51*
Paella pan Valencia 50cm van Plaatschaal door GarcimaEen echt lekkere paella maak je in een paellapan! De originele paellapannen komen uit Valencia en de Valenciana serie is dan ook de bekendste serie en wordt door iedereen in Spanje gebruikt. Deze plaatstalen pan heeft twee grepen en een wijd uitlopende rand. Dankzij deze rand is het nog eenvoudiger om de ingrediënten te sauteren en door elkaar te spatelen. Mede hierdoor krijgt de pan zijn authentieke look. Kortom, een pan die zowel traditiegetrouw als functioneel een aanwinst is in jouw keuken.Pluspunten:Bestand tegen hoge temperaturenGeproduceerd in ValenciaOok voor professioneel gebruikGemaakt van gehard staalMinpunt:Vereist voor ingebruikname ingebrand te wordenIngebruikname Alle folie en karton van de pan verwijderen. Doe wat olie in de pan en bestrijk heel de binnenzijde hiermee. Voeg eventueel wat keukenzout toe. Verwarm de pan op hoog vuur totdat er een flinke walm ontstaat. Neem de pan van de warmtebron en laat afkoelen. Verwijder restanten van de olie met een tissue. Spoel de pan om en droog na.Reiniging Na gebruik pan met water of licht sopje schoonmaken. Droog de pan altijd na met een droge doek. Bewaar de pan altijd op een droge plaats.Viva España! Dat kunnen we wel zeggen als we een pan van Garcima in handen hebben. Het gemak en het traditionele gevoel wat we krijgen als je werkt met deze pannen staat gelijk aan het maken van verse gerechten in de Zuid Europese zon. Vlees, vis en vooral paella zullen niet alleen gaan smaken naar de oude Valenciaanse recepten zoals oprichter D. Antonio García Montoro ze ooit bedoeld heeft, maar ook het uiterlijk straalt alles uit wat koken zo mooi maakt.Recept:Paella Valenciana 4 personen400 gr. kip300 gr. konijn240 gr. groene bonen (snijbonen bijvoorbeeld)160 gr. Johannesbrood65 gr. tomaat in blokjes100 ml. olie350 gr. paellarijst800ml water20 gr. zout2 gr. paprikapoeder1,5 gr. saffraanSnijd het vlees in stukken (formaat van een ei). Doe de olie in de pan en voeg het vlees toe zodra deze heet is.Voeg dan de tomaat toe en roer goed tot het mooi zacht wordt. Voeg de paprikapoeder toe en bak deze mee.Voeg vervolgens het water, groenten, saffraan en het zout toe. Laat dit 20 minuten op middelhoog vuur koken. Voeg de rijst toe en verdeel het goed. Laat de temperatuur weer opkomen en kook nog circa 10 minuten op laag vuur.Zodra de rijst droog is laat je de paella nog enkele minuten rusten alvorens hem te serveren.Buen provecho!