Lyonnaise koekenpan 20cm - Garcima

DUK 28*

Uitverkocht

Productnummer: 2950007301625
Fabrikant: Garcima
Breedte: 200 mm
Productinformatie "Lyonnaise koekenpan 20cm - Garcima"

Lyonnaise koekenpan 20cm  van Garcima

Deze Garcima plaatstalen pan heeft een zeer gunstige prijs en is verkrijgbaar in diverse afmetingen. 
De Lyonnaise pannen hebben een simpele uitstraling maar door de keuze van het juiste metaal zijn er ontzettend duurzaam. Vaak zijn pannen voorzien van een anti aanbaklaag, deze kan (afhankelijke van de pan en gebruik) beschadigen en los laten.  Door voor een pan te kiezen waarbij de anti aanbaklaag op een natuurlijke manier ontstaat vermijd je dit probleem. 

Wel is het belangrijk om deze pan in te branden voor het eerste gebruik.
Dit doe je door de pan op de vuur te zetten met een flinke laag zout. Laat dit zout inbranden zodat er een anti aanbaklaag begint te ontstaan. De pan raakt hier wel zijn glans door kwijt maar dit maakt hij helemaal goed door de bakkwaliteit die je daarvoor terugkrijgt. 
Nu mag je de pan niet meer afwassen, hooguit afspoelen met heet water en een spons. Ook mag deze pan nooit in de vaatwasser.
Smeer de pan af en toe in met wat plantaardige olie en zo kan je jaren lang met plezier die perfecte biefstuk, aardappeltjes, vis of zelf pannenkoeken in bakken!

Merk "Garcima"
Viva España! Dat kunnen we wel zeggen als we een product van Garcima in handen hebben. Het gemak en het traditionele gevoel wat we krijgen als je werkt met deze producten staat gelijk aan het maken van verse gerechten in de Zuid Europese zon. Vlees, vis en vooral paella zullen niet alleen gaan smaken naar de oude Valenciaanse recepten zoals oprichter D. Antonio García Montoro ze ooit bedoeld heeft, maar ook het uiterlijk straalt alles uit wat koken zo mooi maakt.
Aantal in verpakking: 1
Afgietsysteem: Nee
Diameter in cm: 20
Garantie: 2 Jaar
Geschikt voor warmtebron: Gas,Inductie,Elektrisch,Halogeen,Keramisch,Oven
Kleur: Grijs
Materiaal: Staal
Type handgreep: Warmtegeleidend
Type pan: Koekenpan
Vaatwasmachine bestendig: Nee