Paella pan, plaatstaal, 30 cm - Garcima

DUK 44*

Productnummer: 2950008741246
Fabrikant: Garcima
Breedte: 30 mm
Hoogte: 4 mm
Productinformatie "Paella pan, plaatstaal, 30 cm - Garcima"

Paella pan, plaatstaal, 30 cm van het merk Garcima.

Deze plaatstalen Paella pan heeft alles wat u zoekt om de mooiste en beste paella’s te maken. De ronding in de rand is ontworpen om ingrediënten gemakkelijk te sauteren en door elkaar te spatelen. De wijde uitloop van de rand is er voor om de inhoud makkelijk uit te schenken. De pan heeft twee grepen, zodat u het gewicht beter kunt dragen en zorgt voor een authentieke look. Kortom, een pan die zowel traditiegetrouw als functioneel een aanwinst is in jouw keuken.

Pluspunten:

  • Bestand tegen hoge temperaturen
  • Geschikt voor alle warmtebronnen
  • Ook voor professioneel gebruik

Minpunt:

  • Vereist voor ingebruikname ingebrand te worden

Ingebruikname Alle folie en karton van de pan verwijderen. Doe wat olie in de pan en bestrijk heel de binnenzijde hiermee. Voeg eventueel wat keukenzout toe. Verwarm de pan op hoog vuur totdat er een flinke walm ontstaat. Neem de pan van de warmtebron en laat afkoelen. Verwijder restanten van de olie met een tissue. Spoel de pan om en droog na.

Reiniging Na gebruik pan met water of licht sopje schoonmaken. Droog de pan altijd na met een droge doek. Bewaar de pan altijd op een droge plaats.

Viva España! Dat kunnen we wel zeggen als we een pan van Garcima in handen hebben. Het gemak en het traditionele gevoel wat we krijgen als je werkt met deze pannen staat gelijk aan het maken van verse gerechten in de Zuid Europese zon. Vlees, vis en vooral paella zullen niet alleen gaan smaken naar de oude Valenciaanse recepten zoals oprichter D. Antonio García Montoro ze ooit bedoeld heeft, maar ook het uiterlijk straalt alles uit wat koken zo mooi maakt.

Merk "Garcima"
Viva España! Dat kunnen we wel zeggen als we een product van Garcima in handen hebben. Het gemak en het traditionele gevoel wat we krijgen als je werkt met deze producten staat gelijk aan het maken van verse gerechten in de Zuid Europese zon. Vlees, vis en vooral paella zullen niet alleen gaan smaken naar de oude Valenciaanse recepten zoals oprichter D. Antonio García Montoro ze ooit bedoeld heeft, maar ook het uiterlijk straalt alles uit wat koken zo mooi maakt.
Aantal in verpakking: 1
Afgietsysteem: Nee
Diameter in cm: 30
Garantie: 1 jaar
Geschikt voor warmtebron: Gas,Inductie,Elektrisch,Halogeen,Keramisch,Oven
Kleur: Zilver
Materiaal: Plaatstaal
Type Deksel: Geen deksel
Type handgreep: Warmtegeleidend
Type pan: Paellapan
Vaatwasmachine bestendig: Nee