Verkleurende eierwekker - Kitchen Craft

DUK 11*

We've got it!

Productnummer: 5028250171955
Fabrikant: KitchenCraft
Productinformatie "Verkleurende eierwekker - Kitchen Craft"

Verkleurende eierwekker van Kitchen Craft. Handige tool voor het perfect koken van een zacht-, medium- of hardgekookt ei!

Je kookt de wekker mee met de eieren. Vervolgens verkleurd de eierwekker van buitenaf naar binnen toe geel (de wekker reageert op de temperatuur); hoe verder gekleurd, hoe harder gekookt! Of je ei precies goed is, is makkelijk af te lezen op de eierwekker.

De eierwekker is niet geschikt voor de vaatwasmachine.

Let op! Zorg ervoor dat je de eierwekker gelijk met de eieren in het water doet. De eierwekker wordt heet wanneer deze in gebruik is.

Merk "KitchenCraft"
In 1850 startte de Engelsman Thomas Plant een familiebedrijf welke zich zou gaan specialiseren in keuken- en huishoudartikelen. Het bleek een succesvolle stap, want het bedrijf Thomas Plant groeide uit tot een marktleider in keukenartikelen in Engeland. Waar het merk begon als Thomas Plant is de naam sinds 1996 veranderd naar KitchenCraft, om het merk een meer globale naam te geven. Inmiddels is KitchenCraft in maar liefst 80 landen wereldwijd verkrijgbaar en heeft het een rijk assortiment, onderverdeeld in prachtige merken en series. Deze enorme diversiteit en kennis op het gebied van de keuken zegt veel over de kwaliteit en reputatie van dit merk. Met meerdere belangrijke design -en performance awards op hun naam streeft KitchenCraft ernaar om het uiterste uit hun artikelen te halen, wat leidt tot een voordelige prijs, een prettig uiterlijk en optimale gebruiksvriendelijkheid.
Kleur: Rood
Materiaal: Kunststof
Met soft-close: Nee
Tarrafunctie: Nee