Timer Groot - Magnetisch - KitchenCraft

DUK 28*

We've got it!

Productnummer: 2950007302295
Fabrikant: KitchenCraft
Lengte: 85 mm
Breedte: 80 mm
Hoogte: 10 mm
Productinformatie "Timer Groot - Magnetisch - KitchenCraft"

Timer Groot - Magnetisch - KitchenCraft

Deze timer ziet er niet alleen strak uit. Hij is ook super eenvoudig te bedienen. 
Met zijn grote LCD scherm en extra harde piep spreekt de rest voor zich. Deze timer kan je eenvoudig neerzetten dankzij de uitvouwbare klip aan de achterkant maar door de magneet is hij ook aan een RVS fornuis, afzuigkap of koelkast te bevestigen. 

Pluspunten:

  • Tot 100 minuten in te stellen
  • Groot LCD scherm
  • Ophangbaar dankzij de magneet aan de achterzijde

Minpunten:

  • Enkel reinigen met een doek

Het merk Kitchencraft is één van de merken van de Engelse Thomas Plant. Hij is in 1850 begonnen met het produceren van keukenproducten en is uitgegroeid tot de grootste van Engeland! Het merk staat voor kwaliteit, uitstraling en service en dat is ook wat u kunt verwachten van de producten van Kitchencraft!

Merk "KitchenCraft"
In 1850 startte de Engelsman Thomas Plant een familiebedrijf welke zich zou gaan specialiseren in keuken- en huishoudartikelen. Het bleek een succesvolle stap, want het bedrijf Thomas Plant groeide uit tot een marktleider in keukenartikelen in Engeland. Waar het merk begon als Thomas Plant is de naam sinds 1996 veranderd naar KitchenCraft, om het merk een meer globale naam te geven. Inmiddels is KitchenCraft in maar liefst 80 landen wereldwijd verkrijgbaar en heeft het een rijk assortiment, onderverdeeld in prachtige merken en series. Deze enorme diversiteit en kennis op het gebied van de keuken zegt veel over de kwaliteit en reputatie van dit merk. Met meerdere belangrijke design -en performance awards op hun naam streeft KitchenCraft ernaar om het uiterste uit hun artikelen te halen, wat leidt tot een voordelige prijs, een prettig uiterlijk en optimale gebruiksvriendelijkheid.
Aantal in verpakking: 1
Garantie: 1 jaar
Geschikt voor warmtebron: N.v.t.
Hittebestendig: Nee
Kleur: Zilver,Zwart
Materiaal: RVS
Tarrafunctie: Nee
Vaatwasmachine bestendig: Nee
Werkt op batterijen: Ja