Theetang Klein - Kela | Profi

DUK 10*

We've got it!

Productnummer: 4025457190506
Fabrikant: Kela
Lengte: 150 mm
Breedte: 45 mm
Hoogte: 30 mm
Productinformatie "Theetang Klein - Kela | Profi"

Theetang Klein – Kela | Profi

Een kop verse thee slaan we natuurlijk nooit af. En met deze theetang (of thee knijper) heb je dit binnen no time voor elkaar. Je stopt de kruiden in de tang, laat deze zakken in het hete water en laat de kruiden weken tot de thee de juiste sterkte heeft bereikt. De kruiden klop je hierna uit de tang en kan na het afspoelen gewoon weer opnieuw gebruikt worden.

Pluspunten:

  • Ook te gebruiken voor andere kruiden dan thee
  • Handig design
  • Gewild item

Minpunt:

  • Niet te gebruiken voor soepen of sauzen

Het Duitse Kela is al vanaf 1903 een familiebedrijf welke altijd op zoek is naar de nieuwste trends op de markt. Het merk weet zich al tientallen jaren te onderscheiden met een modern, hoge kwaliteits assortiment voor keuken, badkamer en producten voor in en rond het huis. Met een schitterend design, duurzame kwaliteit en functionaliteit tegen zeer goede prijzen ben je met een aanschaf van Kela altijd verzekerd van een topaankoop.

Merk "Kela"
Het Duitse merk Kela is al vanaf 1903 een familiebedrijf welke altijd op zoek is naar de nieuwste trends op de markt. Het merk weet zich al tientallen jaren te onderscheiden met een modern assortiment van hoge kwaliteit voor keuken, badkamer en producten voor in en rond het huis. Met een schitterend design, duurzame kwaliteit en functionaliteit tegen zeer goede prijzen ben je met een aanschaf van Kela altijd verzekerd van een topaankoop.
Aantal in verpakking: 1
Anti-drup: Nee
Garantie: 2 Jaar
Hittebestendig: Ja
Kleur: Zilver
Magnetron bestendig: Nee
Materiaal: Edelstaal
Met soft-close: Nee
Serie: Profi
Tarrafunctie: Nee
Vaatwasmachine bestendig: Nee