Spiraalsnijder Spirelli XL - Gefu

DUK 65*

We've got it!

Productnummer: 4006664137003
Fabrikant: GEFU
Lengte: 90 mm
Breedte: 90 mm
Hoogte: 220 mm
Productinformatie "Spiraalsnijder Spirelli XL - Gefu"

Spiraalsnijder Spirelli XL van het merk Gefu.

Deze spiraalsnijder heeft een diameter van 9 cm waardoor deze geschikt is voor groenten tot een diameter van 6.5 cm. De Spirelli heeft een vastklikkende groentehouder met 3 roestvrij stalen pinnen voor een veilige grip.

Pluspunten:

  • Geschikt voor twee spiraalformaten ( 4,5 mm en 8 mm) 
  • Inclusief reinigingsborstel 
  • Inclusief vastklikkende groentehouder

Minpunt:

  • Kan na gebruik niet in de vaatwasser

Het merk Gefu is 75 jaar geleden begonnen in Eslohe in Sauerland, Duitsland. Vanaf het begin heeft Gefu zich steeds verder ontwikkeld. Vandaag de dag bieden zij exclusieve en praktische designobjecten voor in iedere keuken!

Merk "GEFU"
Duitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.
Aantal in verpakking: 1
Afneembare kom: Nee
Garantie: 5 jaar
Kleur: Zilver,Zwart
Materiaal: Kunststof,RVS
Tarrafunctie: Nee
Vaatwasmachine bestendig: Ja
Werkt op batterijen: Nee