Scoop Koffie Maatschep. Zwart - Barista & Co

DUK 23*

We've got it!

Productnummer: 5060433792960
Fabrikant: Barista & Co
Lengte: 25 mm
Breedte: 175 mm
Hoogte: 43 mm
Productinformatie "Scoop Koffie Maatschep. Zwart - Barista & Co"

Deze Scoop koffie maatschep van Barista & Co is speciaal ontwikkeld om de functionaliteit van een traditionele koffie maatschep te verbeteren. Met de unieke schep meet je gemakkelijk een 6 ml theelepel of 15 ml eetlepel koffie af dankzij de handige maataanduiding. De maatschep heeft een handige taps toe lopende rand wat het extra handig maakt om de koffie direct uit het pak te kunnen scheppen. De lange handgreep is voorzien van siliconen voor extra comfort en grip. Na gebruik kan hij worden schoongemaakt in de vaatwasser.

Pluspunten:

  • Handgreep met siliconen voor grip en comfort
  • Voorzien van maataanduiding
  • Geschikt voor de vaatwasser

Minpunt:

  • Niet ophangbaar

Het merk Barista & Co maakt de beste en mooiste producten om thuis de lekkerste koffie te bereiden met de hand! Na het gebruik van deze producten heeft u niet eens meer behoefte aan dure koffiemachines! Dit merk brengt u terug naar de basis met een goede uitrusting van cafetières tot bijzondere bekers.

Merk "Barista & Co"
Het merk Barista & Co maakt de beste en mooiste producten om thuis de lekkerste koffie te bereiden met de hand! Na het gebruik van deze producten heb je niet eens meer behoefte aan dure koffiemachines! Dit merk brengt je terug naar de basis met een goede uitrusting van cafetières tot bijzondere bekers.
Aantal in verpakking: 1
Anti-drup: Nee
Garantie: 2 Jaar
Kleur: Zwart
Magnetron bestendig: Nee
Materiaal: RVS,Siliconen
Met soft-close: Nee
Tarrafunctie: Nee
Vaatwasmachine bestendig: Ja