Powerbank Energy 5000, Geel - Celly

DUK 35*

Productnummer: 8021735751533
Fabrikant: Celly
Lengte: 10 mm
Breedte: 6 mm
Hoogte: 1 mm
Productinformatie "Powerbank Energy 5000, Geel - Celly"

Powerbank Energy 5000, Geel - Celly

Iedereen kent het volgende probleem wel eens: de stress van een naderende lege smartphone batterij. En dan? Je hebt natuurlijk nét vandaag geen oplaadkabel bij je, maar je moet nog naar die belangrijke afspraak, je verwacht dat dringende telefoontje of je bent net even té lang bezig geweest met dat ene spelletje, welke veel stroom heeft gekost. Met de Powerbank Energy 5000 van Celly ben jij altijd verzekerd van een opgeladen batterij, ook als je op pad bent. Je laadt de Powerbank thuis op en neemt deze mee in jouw tas of jas, koppelt jouw smartphone of ander apparaat en problem solved!

De Powerbank Energybeschikt over een Li-on batterij met een capaciteit van 5000mAh. Dit wil zeggen dat als we een iPhone 8 als voorbeeld nemen, welke over een 1821mAh batterij beschikt, je deze ongeveer twee à 2,5 keer (5000:1821) kan opladen met een volle Powerbank. Kijk dus goed naar de capaciteit van jouw smartphone batterij om te zien hoe vaak je kan opladen als je onderweg bent. Ga er vanuit dat je ongeveer 20% verliest van de werkelijke capaciteit van de Powerbank. De Energy 5000 beschikt over twee USB poorten en een Micro-USB poort om de Powerbank op te laden.

Pluspunten:

  • Ook geschikt voor tablets, MP3 spelers, GPS of navigatie, headsets en carkits met speakerphone
  • Makkelijk voor als je onderweg wilt opladen
  • Strak design

Minpunt:

  • Misschien heb je de Powerbank liever in een andere kleur of capaciteit?

Wat je ook nodig hebt voor je smartphone, tablet of action cam, je vindt het bij Celly. Heb je het thuis, op je werk, op reis of tijdens het sporten nodig hebt, alles is te vinden bij Celly. Je vindt accessoires om op te laden, muziek te luisteren, je telefoon te beschermen of gewoon om te hebben. Niks is te gek bij Celly!

Merk "Celly"
Wat je ook nodig hebt voor jouw smartphone, tablet of action cam, je vindt het bij Celly! Of het nu thuis, op het werk, op reis of tijdens het sporten is, bij iedere gelegenheid is dit fantastische merk jouw nieuwe vriend op het gebied van elektronische gadgets of accessoires. Het Italiaanse merk Celly beschikt over een ruim assortiment aan artikelen om mee op te laden, muziek te luisteren, jouw telefoon te beschermen of gewoon als must-have. Door innovatie, strak design en de mogelijkheden tot uitbreiding van artikelen is Celly een naam welke zich met trots gevestigd heeft in de wereld van de moderne technologie.
Aantal aansluitingen: 3
Aantal in verpakking: 1
Afstandsbediening: Nee
App beschikbaar: Nee
Barometer: Nee
Blue filter: Nee
Dimfunctie: Nee
Fingerprintproof: Nee
Garantie: 2 Jaar
Incl Passe Partout: Nee
Inclusief kabel: Ja
Kleur: Geel
Materiaal: Kunststof
Met Atletenprogramma: Nee
Met Clipsluiting: Nee
Met soft-close: Nee
Oplaadbaar: Nee
Opvouwbaar: Nee
Speciaal voor kinderen: Nee
Stroomvoorziening: Batterij
Vermogen in Watt: 18,5