Pizza- en Kruidenmes, 37 cm, Groen - Eva Solo | Green Tool

DUK 55*

We've got it!

Productnummer: 5706631212342
Fabrikant: Eva Solo
Lengte: 25 mm
Hoogte: 83 mm
Productinformatie "Pizza- en Kruidenmes, 37 cm, Groen - Eva Solo | Green Tool"

Pizza- en Kruidenmes, 37 cm, Groen – Eva Solo | Green Tool

Maak het hakken en snijden eenvoudig en snel met dit multifunctionele Green Tool pizza- en kruidenmes van Eva Solo. Het snijden door een knapperige pizzakorst of het fijnhakken van kruiden wordt met dit mes extra makkelijk gemaakt. De brede handgreep zorgt voor een stevige grip en ligt goed in de hand zodat je snel kunt werken. De Green Tool serie van Eva Solo bevat handgrepen van komposiet welke van duurzaam materiaal zijn gemaakt waarbij 50 % van het plastic is vervangen voor tarwevezels. Hierdoor levert de Green Tool serie een mooie bijdrage aan een groenere leefstijl.

Pluspunten:

  • Brede handgreep voor goede grip
  • Multifunctioneel
  • Duurzaam materiaal

Minpunt:

  • Niet geschikt voor de vaatwasser

Eva Solo is een wereldwijd bekend Deens merk en bestaat sinds 1913 maar had zijn grote doorbraak pas in 1952 met een brood en vlees snijmachine waarna er nog vele volgde. Eva Solo heeft zich sinds die tijd gespecialiseerd in het maken van mooi vormgegeven accessoires en keukenartikelen. Alle artikelen moeten mooi zijn om naar te kijken maar nog leuker zijn om te gebruiken en te hebben.

Merk "Eva Solo"

Eva Solo is een wereldwijd bekend Deens merk dat bestaat sinds 1913. Na de eerste grote doorbraak in 1952 met een brood- en vleessnijmachine, volgden er nog veel meer successen. Eva Solo heeft zich sinds die tijd gespecialiseerd in het maken van mooi vormgegeven accessoires en keukenartikelen. Alle artikelen zijn mooi om naar te kijken, maar nog leuker om te gebruiken en te hebben!

Aantal in verpakking: 1
Anti-slip: Nee
Buigzaam: Nee
Duurzaam: Ja
Garantie: 2 Jaar
Kleur: Groen
Vaatwasmachine bestendig: Nee