Outdoor bestekset, Opinel, Picnic Plus, 4-delig

DUK 46*

We've got it!

Productnummer: 3123840025006
Fabrikant: Opinel
Productinformatie "Outdoor bestekset, Opinel, Picnic Plus, 4-delig"

De Opinel Picnic Plus is een praktische en multifunctionele set met reisbestek. Deze complete set is perfect om met je mee te nemen als je de natuur in trekt om te picknicken of wandelen! Maar ook voor onderweg naar je werk of op kantoor!

Het meest essentiële onderdeel van de Picnic Plus outdoor bestekset is het welbekende Opinel N°08 zakmes. Dit zakmes klap je eenvoudig uit waarna je het vlijmscherpe lemmet vast kan zetten met de virobloc sluiting. Het lemmet (8,5 cm lang) is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal met een heft van stijlvol beukenhout. De virobloc sluiting werkt ook als je het zakmes weer inklapt.

Het sluiten van het zakmes maakt meteen het mogelijk om de vork en lepel van het Picnic Plus reisbestek te gebruiken. Schuif een van de twee opzetstukken in de bovenkant mes en zet deze stevig vast met de virobloc sluitng! Dit maakt de N°08 een veelzijdig zakmes dat je makkelijk omtovert tot een lepel of vork. Bijgeleverd bij het reisbestek zit ook een microvezel servet/handdoekje. Hiermee maak je het bestek snel schoon na gebruik waarna je het zakmes en de vork en lepel in het handdoekje vouwt en opbergt! Zo neem je de Opinel Picnic Plus eenvoudig met je mee.

Pluspunt: de hele Opinel Picnic Plus reisbestek set weegt slechts 95 gram en is compact in formaat. Ideaal om overal eenvoudig mee naar toe te nemen, waar je ook heengaat!