Olie / azijn karaf anti-drup - Eva Solo

DUK 55*

We've got it!

Productnummer: 2950002962548
Fabrikant: Eva Solo
Productinformatie "Olie / azijn karaf anti-drup - Eva Solo"

Deze Eva Solo karaf is geschikt voor zowel olie als azijn en heeft een inhoud van 0,5 Liter . Dankzij de gepatenteerde schenktuit wordt er niet meer gemorst en het mooie design maakt het een waanzinnig kado.De meegeleverde dop zorgt ervoor dat alle smaken en geuren in de fles blijven en niet zullen verlviegen. 
Experimenteer met verschillende smaken door verschillende kruiden aan de olie toe te voegen in de fles. 

Deze karaf is in 2007 genomineerd voor de Designpreis en heeft de Designplus prijs gewonnen. In 2006 is de karaf door Red Dot  uitgeroepen door Best of the Best. 

Eva Solo is een wereldwijd bekend Deens merk en bestaat sinds 1913 maar had zijn grote doorbraak pas in 1952 met een brood en vlees snijmachine waarna en nog vele volgende.Eva Solo heeft zich sinds die tijd gespecialiseerd in het maken van mooi vormgegeven accessoires en keukenartikelen. Alle artikelen moeten mooi zijn om naar te kijken maar nog leuker zijn om te gebruiken en te hebben.

 

Let op: Deze karaf is geschikt voor zowel olie als azijn, de verpakking bevat maar één fles. 

Merk "Eva Solo"

Eva Solo is een wereldwijd bekend Deens merk dat bestaat sinds 1913. Na de eerste grote doorbraak in 1952 met een brood- en vleessnijmachine, volgden er nog veel meer successen. Eva Solo heeft zich sinds die tijd gespecialiseerd in het maken van mooi vormgegeven accessoires en keukenartikelen. Alle artikelen zijn mooi om naar te kijken, maar nog leuker om te gebruiken en te hebben!

Aantal in verpakking: 1
Garantie: 2 Jaar
Geschikt voor warmtebron: N.v.t.
Hittebestendig: Ja
Kleur: Transparant
Materiaal: Glas
Tarrafunctie: Nee