Nordic Kitchen Mok - 400 ml - Zwart - Eva Solo

DUK 20*

We've got it!

Productnummer: 5706631185646
Fabrikant: Eva Solo
Lengte: 9 mm
Breedte: 11.5 mm
Hoogte: 10.5 mm
Productinformatie "Nordic Kitchen Mok - 400 ml - Zwart - Eva Solo"

Een funtioneel product met een minimalistisch, Scandinavisch design. Dat is de essentie en inspiratie van de Nordic Kitchen serie. Deze mok met warme, donkere kleur en een eenvoudig, stijlvol design past daar dan ook precies bij. Het donkere keramiek geeft de mok een rustieke uitstraling en is sterk genoeg voor dagelijks gebruik. Daarnaast is deze mok geschikt voor de vaatwasser, vriezer, oven en magnetron. Mooi om te combineren met de andere items uit de Nordic Kitchen serie.

Pluspunten:

  • Dagelijks te gebruiken
  • Geschikt voor de vaatwasser, vriezer, oven en magnetron
  • Te combineren met andere items uit de Nordic Kitchen serie

Minpunt:

  • Breekbaar

Eva Solo is een wereldwijd bekend Deens merk en bestaat sinds 1913 maar had zijn grote doorbraak pas in 1952 met een brood en vlees snijmachine waarna er nog vele volgde. Eva Solo heeft zich sinds die tijd gespecialiseerd in het maken van mooi vormgegeven accessoires en keukenartikelen. Alle artikelen moeten mooi zijn om naar te kijken maar nog leuker zijn om te gebruiken en te hebben.

Merk "Eva Solo"

Eva Solo is een wereldwijd bekend Deens merk dat bestaat sinds 1913. Na de eerste grote doorbraak in 1952 met een brood- en vleessnijmachine, volgden er nog veel meer successen. Eva Solo heeft zich sinds die tijd gespecialiseerd in het maken van mooi vormgegeven accessoires en keukenartikelen. Alle artikelen zijn mooi om naar te kijken, maar nog leuker om te gebruiken en te hebben!

Aantal in verpakking: 1
Diameter in cm: 9.0
Garantie: 2 Jaar
Kleur: Zwart
Magnetron bestendig: Ja
Materiaal: Keramiek
Vaatwasmachine bestendig: Ja