Mini Desinfectie Dispenser, Koper - Eva Solo

DUK 27*

We've got it!

Productnummer: 5706631215800
Fabrikant: Eva Solo
Lengte: 26 mm
Hoogte: 116 mm
Productinformatie "Mini Desinfectie Dispenser, Koper - Eva Solo"

Mini Desinfectie Dispenser, Koper – Eva Solo

Met de mini desinfectie dispenser van Eva Solo maak je overal je handen schoon in stijl. De compacte, elegante en lekvrije dispenser kan eenvoudig aan je tas of sleutelbos gehangen worden met een koord zodat je hem overal mee naartoe kunt nemen. Bijvullen gaat erg eenvoudig; draai het dopje er simpelweg af en vul de dispenser met de gewenste gel of lotion om vervolgens het dopje er weer op te draaien. Door het pompje een slag te draaien wordt deze vergrendeld zodat je ervan verzekerd bent dat er niets zal lekken.

Pluspunten:

  • Compact met een inhoud van 17 ml
  • Makkelijk hervulbaar
  • Lekvrij pompje is vergrendelbaar

Minpunt:

  • Moet regelmatig bijgevuld worden

Eva Solo is een wereldwijd bekend Deens merk en bestaat sinds 1913 maar had zijn grote doorbraak pas in 1952 met een brood en vlees snijmachine waarna er nog vele volgde. Eva Solo heeft zich sinds die tijd gespecialiseerd in het maken van mooi vormgegeven accessoires en keukenartikelen. Alle artikelen moeten mooi zijn om naar te kijken maar nog leuker zijn om te gebruiken en te hebben.

Merk "Eva Solo"

Eva Solo is een wereldwijd bekend Deens merk dat bestaat sinds 1913. Na de eerste grote doorbraak in 1952 met een brood- en vleessnijmachine, volgden er nog veel meer successen. Eva Solo heeft zich sinds die tijd gespecialiseerd in het maken van mooi vormgegeven accessoires en keukenartikelen. Alle artikelen zijn mooi om naar te kijken, maar nog leuker om te gebruiken en te hebben!

Aantal in verpakking: 1
Garantie: 2 Jaar
Kleur: Koper
Luchtdicht: Ja
Ophangwijze: Ophanglus
Vaatwasmachine bestendig: Nee