Magnetische kookwekker - zilver chroom - retro-collection - Zassenhaus

DUK 39*

We've got it!

Productnummer: 4006528072303
Fabrikant: Zassenhaus
Lengte: 3 mm
Breedte: 7 mm
Hoogte: 3 mm
Productinformatie "Magnetische kookwekker - zilver chroom - retro-collection - Zassenhaus"

Magnetische RVS kookwekker uit de retro-collection van Zassenhaus. Door de magnetische achterkant kunt u de kookwekker gemakkelijk aan, bijvoorbeeld, de koelkast hangen!

Specificaties
- zilver chroom
- 7 cm doorsnee
- 3 cm hoog
- geëmailleerde metalen behuizing
- 60 minuten
- magnetische achterkant

Let op! Voor gebruik de wekker eerst opwinden door de timer door te draaien naar 55 minuten, daarna kan je de gewenste tijd instellen.

Merk "Zassenhaus"
Zassenhaus is een begrip in de kookwereld en een merk wat bij vrijwel iedereen wel een belletje doet rinkelen. Dat is natuurlijk ook niet zo gek met een geschiedenis van ruim 150 jaar. Al in 1867 worden de deuren geopend onder de naam Trappmann & Zassenhaus waarbij er voornamelijk koffiemolens werden gemaakt. Sinds 1877 heeft het merk de naam ‘Zassenhaus’ zoals we die nu kennen en na een verwoestende brand in 1904 werd er een nieuwe fabriek neergezet waardoor het assortiment flink uitgebreid kon worden. Inmiddels zijn de bekende retro kookwekkers en de top kwaliteit peper- en zoutmolens te vinden in veel huishoudens en keukens. Eén ding is zeker; de passie voor vakmanschap is bij Zassenhaus in die 150 jaar altijd hetzelfde gebleven.
Kleur: Zilver
Materiaal: RVS
Met soft-close: Nee
Tarrafunctie: Nee