Linda Weegschaal - Wit - Kela

DUK 39*

We've got it!

Productnummer: 4025457212994
Fabrikant: Kela
Lengte: 300 mm
Breedte: 300 mm
Hoogte: 30 mm
Productinformatie "Linda Weegschaal - Wit - Kela"

De functionele en compacte weegschaal van Kela past in ieder huishouden. Doordat hij licht in gewicht is en een compact formaat heeft, kan hij gemakkelijk onder de kast geschoven worden zodat hij niet in het zicht staat. De onderkant is voorzien van ronde nopjes die zorgen voor stabiliteit en geen krassen op de vloer achterlaten. De weegschaal kan een maximale belasting aan van 150 kg en weegt tot op 100 gr nauwkeurig. De weegschaal is gemaakt van glas en is verkrijgbaar in verschillende patronen en kleuren. Batterijen worden meegeleverd.

Pluspunten:

  • Compact en licht in gewicht
  • Maximale belasting van 150 kg
  • Tot op 100 gr nauwkeurig

Minpunt:

  • Geen instelbare functies

Het Duitse Kela is al vanaf 1903 een familiebedrijf welke altijd op zoek is naar de nieuwste trends op de markt. Het merk weet zich al tientallen jaren te onderscheiden met een modern, hoge kwaliteits assortiment voor keuken, badkamer en producten voor in en rond het huis. Met een schitterend design, duurzame kwaliteit en functionaliteit tegen zeer goede prijzen ben je met een aanschaf van Kela altijd verzekerd van een topaankoop.

Merk "Kela"
Het Duitse merk Kela is al vanaf 1903 een familiebedrijf welke altijd op zoek is naar de nieuwste trends op de markt. Het merk weet zich al tientallen jaren te onderscheiden met een modern assortiment van hoge kwaliteit voor keuken, badkamer en producten voor in en rond het huis. Met een schitterend design, duurzame kwaliteit en functionaliteit tegen zeer goede prijzen ben je met een aanschaf van Kela altijd verzekerd van een topaankoop.
Aantal in verpakking: 1
Afstandsbediening: Nee
Anti-slip: Ja
App beschikbaar: Nee
Barometer: Nee
Blue filter: Nee
Dimfunctie: Nee
Fingerprintproof: Nee
Garantie: 2 Jaar
Incl Passe Partout: Nee
Inclusief kabel: Nee
Kleur: Wit
Materiaal: Glas
Met Atletenprogramma: Nee
Met Clipsluiting: Nee
Met soft-close: Nee
Oplaadbaar: Nee
Opvouwbaar: Nee
Speciaal voor kinderen: Nee
Werkt op batterijen: Batterij