Kurkentrekker Concertina / Vis - BarCraft

DUK 35*

We've got it!

Productnummer: 5028250673008
Fabrikant: BarCraft
Lengte: 180 mm
Breedte: 80 mm
Hoogte: 40 mm
Productinformatie "Kurkentrekker Concertina / Vis - BarCraft"

Kurkentrekker Concertina / Vis - BarCraft

Deze Concertina opener is gebaseerd op een design uit 1900. Zelfs de meest lastige kurken zijn geen enkel probleem voor deze hongerige vis!
De werking van dit mechanisme zorgt ervoor dat er maar weinig kracht nodig is om de kurk te verwijderen en toch eindigt met een plop! 

Pluspunten:

  • Weinig kracht nodig
  • 5 jaar garantie
  • Gebaseerd op een design uit 1900

Minpunten:

  • Mag niet in de vaatwasser

BarCraft is een merk van KitchenCraft en is constant bezig met het onwikkelen van Bar & Wijn accessoires. 
Het merk Kitchencraft is één van de merken van de Engelse Thomas Plant. Hij is in 1850 begonnen met het produceren van keukenproducten en is uitgegroeid tot de grootste van Engeland! Het merk staat voor kwaliteit, uitstraling en service en dat is ook wat u kunt verwachten van de producten van Kitchencraft!

Merk "BarCraft"
Het nuttigen van een mooie wijn, een spectaculaire cocktail of een ijskoud biertje kan een feestmoment, maar ook een moment van ontspanning zijn. Maar het consumeren van dranken zélf staat niet altijd op plaats nummer 1, het is ook de weg náár dit moment welke vele gelukzalige en speciale routes kent. Het shaken van de perfecte cocktail, gemakkelijk de kurk verwijderen uit een dure champagnefles of de rosé tot de perfecte temperatuur weten te koelen zijn enkele voorbeelden. Met de artikelen van het merk BarCraft staat schoonheid en gebruiksgemak voorop en biedt het merk diverse exclusieve giftsets, handige openers of cocktail accessoires om het proostmoment zo feestelijk mogelijk te maken. Dus, waar wacht je nog op? De bar is geopend!
Aantal in verpakking: 1
BPA-vrij: Ja
Garantie: 5 jaar
Kleur: Zilver
Materiaal: Staal
Type opener: Kurkentrekker
Vaatwasmachine bestendig: Nee