Kruidenbol - Kela | Aromi

DUK 21*

We've got it!

Productnummer: 2950012220171
Fabrikant: Kela
Lengte: 90 mm
Breedte: 90 mm
Hoogte: 90 mm
Productinformatie "Kruidenbol - Kela | Aromi"

Kruidenbol - Kela | Aromi

Deze kruidenbol inclusief handige ketting is ideaal voor het laten trekken van verse kruiden. Je opent het bolletje, doet de kruiden er in en doopt deze in het warme water. Als het recept naar wens op smaak is en de gewenste sterkte heeft bereikt, verwijder je de kruidenbol door deze op te tillen aan de ketting en laat deze uitlekken.

Pluspunten:

  • Werkt perfect voor in soepen of sauzen
  • Breidt je collectie uit met andere artikelen van de Aromi serie
  • Strak design

Minpunt:

  • Kan warm aanvoelen bij het optillen

Het Duitse Kela is al vanaf 1903 een familiebedrijf welke altijd op zoek is naar de nieuwste trends op de markt. Het merk weet zich al tientallen jaren te onderscheiden met een modern, hoge kwaliteits assortiment voor keuken, badkamer en producten voor in en rond het huis. Met een schitterend design, duurzame kwaliteit en functionaliteit tegen zeer goede prijzen ben je met een aanschaf van Kela altijd verzekerd van een topaankoop.

Merk "Kela"
Het Duitse merk Kela is al vanaf 1903 een familiebedrijf welke altijd op zoek is naar de nieuwste trends op de markt. Het merk weet zich al tientallen jaren te onderscheiden met een modern assortiment van hoge kwaliteit voor keuken, badkamer en producten voor in en rond het huis. Met een schitterend design, duurzame kwaliteit en functionaliteit tegen zeer goede prijzen ben je met een aanschaf van Kela altijd verzekerd van een topaankoop.
Aantal in verpakking: 1
Anti-drup: Nee
Bestand tegen hete vloeistoffen: Ja
Garantie: 2 Jaar
Hittebestendig: Ja
Kleur: Zilver
Magnetron bestendig: Nee
Materiaal: Edelstaal
Met soft-close: Nee
Serie: Aromi
Tarrafunctie: Nee
Vaatwasmachine bestendig: Nee