Kop en Schotel, 200 ml, Zwart - Eva Solo | Nordic Kitchen

DUK 27*

We've got it!

Productnummer: 5706631209830
Fabrikant: Eva Solo
Lengte: 140 mm
Hoogte: 60 mm
Productinformatie "Kop en Schotel, 200 ml, Zwart - Eva Solo | Nordic Kitchen"

Kop en Schotel, 200 ml, Zwart – Eva Solo | Nordic Kitchen

Een functioneel product met een minimalistisch, Scandinavisch design. Dat is de essentie en inspiratie van de Nordic Kitchen serie. Deze kop en schotel set met een warme, donkere kleur en een eenvoudig, stijlvol design past daar dan ook precies bij. Het donkere keramiek geeft de kop en schotel een rustieke uitstraling en is sterk genoeg voor dagelijks gebruik. De kop heeft een inhoud van 200 ml en is, samen met de schotel, geschikt voor de vaatwasser, vriezer, oven en magnetron. Mooi om te combineren met andere items uit de Nordic Kitchen serie.

Pluspunten:

  • Geschikt voor vaatwasser, vriezer, oven en magnetron
  • Ideaal voor dagelijks gebruik
  • Te combineren met andere items uit de Nordic Kitchen serie

Minpunt:

  • Breekbaar

Eva Solo is een wereldwijd bekend Deens merk en bestaat sinds 1913 maar had zijn grote doorbraak pas in 1952 met een brood en vlees snijmachine waarna er nog vele volgde. Eva Solo heeft zich sinds die tijd gespecialiseerd in het maken van mooi vormgegeven accessoires en keukenartikelen. Alle artikelen moeten mooi zijn om naar te kijken maar nog leuker zijn om te gebruiken en te hebben.

Merk "Eva Solo"

Eva Solo is een wereldwijd bekend Deens merk dat bestaat sinds 1913. Na de eerste grote doorbraak in 1952 met een brood- en vleessnijmachine, volgden er nog veel meer successen. Eva Solo heeft zich sinds die tijd gespecialiseerd in het maken van mooi vormgegeven accessoires en keukenartikelen. Alle artikelen zijn mooi om naar te kijken, maar nog leuker om te gebruiken en te hebben!

Aantal in verpakking: 2
Garantie: 2 Jaar
Kleur: Zwart
Magnetron bestendig: Ja
Materiaal: Keramiek
Opdruk: effen
Vaatwasmachine bestendig: Ja