Kom, 150 ml, 10 cm, Keramiek - Eva Solo | Nordic Kitchen

DUK 17*

We've got it!

Productnummer: 5706631209793
Fabrikant: Eva Solo
Lengte: 100 mm
Hoogte: 45 mm
Productinformatie "Kom, 150 ml, 10 cm, Keramiek - Eva Solo | Nordic Kitchen"

Kom, 150 ml, 10 cm, Keramiek – Eva Solo | Nordic Kitchen

De kom van de Nordic Kitchen serie van Eva Solo is te herkennen aan zijn minimalistische en stijlvolle design. Het donkere keramiek geeft de kom een rustieke en elegante uitstraling. De kom is ideaal voor dagelijks gebruik, maar misstaat ook niet tijdens een etentje. Door zijn formaat van 10 cm is deze kom perfect voor ontbijt gerechten, kleine hapjes of snacks. Verder is de kom geschikt voor de vaatwasser, vriezer, oven en magnetron. Combineer hem met de andere items uit de Nordic Kitchen serie om de hele tafel in dezelfde stijl aan te kunnen kleden.

Pluspunten:

  • Geschikt voor dagelijks gebruik en etentjes
  • Geschikt voor de vaatwasser, vriezer, oven en magnetron
  • Te combineren met andere items uit de Nordic Kitchen serie

Minpunt:

  • Breekbaar

Eva Solo is een wereldwijd bekend Deens merk en bestaat sinds 1913 maar had zijn grote doorbraak pas in 1952 met een brood en vlees snijmachine waarna er nog vele volgde. Eva Solo heeft zich sinds die tijd gespecialiseerd in het maken van mooi vormgegeven accessoires en keukenartikelen. Alle artikelen moeten mooi zijn om naar te kijken maar nog leuker zijn om te gebruiken en te hebben.

Merk "Eva Solo"

Eva Solo is een wereldwijd bekend Deens merk dat bestaat sinds 1913. Na de eerste grote doorbraak in 1952 met een brood- en vleessnijmachine, volgden er nog veel meer successen. Eva Solo heeft zich sinds die tijd gespecialiseerd in het maken van mooi vormgegeven accessoires en keukenartikelen. Alle artikelen zijn mooi om naar te kijken, maar nog leuker om te gebruiken en te hebben!

Aantal in verpakking: 1
Garantie: 2 Jaar
Kleur: Zwart
Magnetron bestendig: Ja
Materiaal: Keramiek
Vaatwasmachine bestendig: Ja