Koelkast Karaf, 1 L, Glas, Zwart - Eva Solo

DUK 55*

We've got it!

Productnummer: 2950027034039
Fabrikant: Eva Solo
Lengte: 90 mm
Hoogte: 270 mm
Productinformatie "Koelkast Karaf, 1 L, Glas, Zwart - Eva Solo"

Koelkast Karaf, 1 L, Glas, Zwart – Eva Solo

Deze mooie glazen karaf van Eva Solo past in de deur van de meeste koelkasten waardoor je je dranken goed kunt koelen. De gepatenteerde schenkdop is gemaakt van RVS en siliconen en gaat automatisch open tijdens het schenken. Daarnaast is de dop zo gemaakt dat hij 100 % lekvrij is en er dus ook geen druppels aan blijven hangen. Wanneer je in het bezit bent van de glazen karaf met beschermhoes kun je deze karaf ook als reserve bestellen. Alle onderdelen kunnen na gebruik worden schoongemaakt in de vaatwasser.

Pluspunten:

  • Past in de deur van de koelkast
  • 100 % lekvrij en drupvrij
  • Dop gaat automatisch open en dicht

Minpunt:

  • Glas kan breken

Eva Solo is een wereldwijd bekend Deens merk en bestaat sinds 1913 maar had zijn grote doorbraak pas in 1952 met een brood en vlees snijmachine waarna er nog vele volgde. Eva Solo heeft zich sinds die tijd gespecialiseerd in het maken van mooi vormgegeven accessoires en keukenartikelen. Alle artikelen moeten mooi zijn om naar te kijken maar nog leuker zijn om te gebruiken en te hebben.

Merk "Eva Solo"

Eva Solo is een wereldwijd bekend Deens merk dat bestaat sinds 1913. Na de eerste grote doorbraak in 1952 met een brood- en vleessnijmachine, volgden er nog veel meer successen. Eva Solo heeft zich sinds die tijd gespecialiseerd in het maken van mooi vormgegeven accessoires en keukenartikelen. Alle artikelen zijn mooi om naar te kijken, maar nog leuker om te gebruiken en te hebben!

Aantal in verpakking: 1
Garantie: 2 Jaar
Kleur: Zwart
Magnetron bestendig: Nee
Materiaal: Glas,RVS,Siliconen
Vaatwasmachine bestendig: Ja