Koekenpan, 28 cm, Gerecycled, Non-Stick - MasterClass | Can-to-Pan

DUK 64*

We've got it!

Productnummer: 5057982074289
Fabrikant: MasterClass
Lengte: 46.5 mm
Breedte: 28 mm
Hoogte: 8 mm
Productinformatie "Koekenpan, 28 cm, Gerecycled, Non-Stick - MasterClass | Can-to-Pan"

Koekenpan, 28 cm, Gerecycled, Non-Stick – MasterClass | Can-to-Pan

Met de Can-to-Pan koekenpan van MasterClass ben je goed op weg naar een nieuwe, groenere toekomst! De pan is namelijk voor 70% gemaakt van gerecycled aluminium welke afkomstig is van afgedankte blikjes. Toch is de pan net zo robuust en betrouwbaar als je van MasterClass gewend bent. De pan is licht in gewicht, solide en geschikt voor alle hittebronnen (inclusief inductie), wat hem perfect maakt voor dagelijks gebruik. Verder is de pan voorzien van een non-stick en krasbestendige laag van keramiek waardoor je veel minder olie of boter nodig hebt. Ook is de pan BPA-, PFOA- en cadmiumvrij. De pan mag na gebruik in de vaatwasser, maar wij raden handwas aan voor een langere levensduur.

Pluspunten:

  • Voor 70% gemaakt van gerecycled materiaal
  • Licht in gewicht
  • Geschikt voor alle hittebronnen (inclusief inductie)

Minpunt:

  • Het is aan te raden om de pan met de hand af te wassen

Heb je altijd al een meester in de keuken willen worden, maar ontbrak het nog aan de juiste artikelen? Say no more, want met de prachtige artikelen van MasterClass ben je verzekerd van een waanzinnige kook- of bakervaring. Award gewonnen bak- en taartvormen, bakaccessoires en zeer handig keukengerei maken onderdeel uit van dit oerdegelijke merk en beschikken bovendien over een zeer prettige garantie welke op kan lopen tot maar liefst 20 jaar, afhankelijk van het artikel. Met meer dan 600 deluxe artikelen, is MasterClass met recht een merk met een gouden randje te noemen!

Merk "MasterClass"
Heb je altijd al een meester in de keuken willen worden, maar ontbrak het nog aan de juiste artikelen? Say no more, want met de prachtige artikelen van Masterclass ben je verzekerd van een waanzinnige kook- of bakervaring. Award gewonnen bak- en taartvormen, bakaccessoires en zeer handig keukengerei maken onderdeel uit van dit oerdegelijke merk en beschikken bovendien over een zeer prettige garantie welke op kan lopen tot maar liefst 20 jaar, afhankelijk van het artikel. Met meer dan 600 deluxe artikelen, is Masterclass met recht een merk met een gouden randje te noemen!
Aantal in verpakking: 1
Afgietsysteem: Nee
Diameter in cm: 28.0
Duurzaam: Ja
Garantie: 2 Jaar
Geschikt voor warmtebron: Gas,Inductie,Elektrisch,Halogeen,Keramisch
Kleur: Zwart
Materiaal: Aluminium,Keramiek
Serie: Can-to-Pan
Type handgreep: Vast
Type pan: Koekenpan
Vaatwasmachine bestendig: Ja