Knoflookpot - Kela | Salena

DUK 36*

We've got it!

Productnummer: 2950013020695
Fabrikant: Kela
Lengte: 120 mm
Breedte: 120 mm
Hoogte: 170 mm
Productinformatie "Knoflookpot - Kela | Salena"

Knoflookpot – Kela | Salena

Knoflook is een heftig, maar vooral ook lekker en gezond ingrediënt. Om snelle bederving te voorkomen is het aan te raden de bollen droog en donker te bewaren. En dan het liefst nog op een mooie temperatuur ook. Een keramieken pot als deze is dan ook een musthave als het om bewaren gaat. Het biedt alle voordelen voor een wenselijke opslag en ziet er bovenal fraai uit.

Pluspunten:

  • Mooi design
  • Te combineren met de broodtrommel of uienpot uit de Salena serie
  • Leuk om cadeau te geven

Minpunt:

  • Breekbaar

Het Duitse Kela is al vanaf 1903 een familiebedrijf welke altijd op zoek is naar de nieuwste trends op de markt. Het merk weet zich al tientallen jaren te onderscheiden met een modern, hoge kwaliteits assortiment voor keuken, badkamer en producten voor in en rond het huis. Met een schitterend design, duurzame kwaliteit en functionaliteit tegen zeer goede prijzen ben je met een aanschaf van Kela altijd verzekerd van een topaankoop.

Merk "Kela"
Het Duitse merk Kela is al vanaf 1903 een familiebedrijf welke altijd op zoek is naar de nieuwste trends op de markt. Het merk weet zich al tientallen jaren te onderscheiden met een modern assortiment van hoge kwaliteit voor keuken, badkamer en producten voor in en rond het huis. Met een schitterend design, duurzame kwaliteit en functionaliteit tegen zeer goede prijzen ben je met een aanschaf van Kela altijd verzekerd van een topaankoop.
Aantal in verpakking: 1
Anti-drup: Nee
Diameter in cm: 12.0
Garantie: 2 Jaar
Kleur: Wit
Luchtdicht: Nee
Magnetron bestendig: Nee
Materiaal: Keramiek
Met soft-close: Nee
Serie: Salena
Tarrafunctie: Nee
Vaatwasmachine bestendig: Nee