Keukenschaar, Groen - Eva Solo | Green Tool

DUK 20*

We've got it!

Productnummer: 5706631214339
Fabrikant: Eva Solo
Lengte: 198 mm
Hoogte: 16 mm
Productinformatie "Keukenschaar, Groen - Eva Solo | Green Tool"

Keukenschaar, Groen – Eva Solo | Green Tool

Deze functionele Green Tool keukenschaar van Eva Solo is uitgerust met 2 scherpe snijbladen en afgeronde handvatten voor een stevige grip. Ideaal voor alle dagelijkse knipklusjes, het knippen van kruiden en zelfs het knippen van pizzapunten. De combinatie van de scherpe snijbladen en stevige handvatten zorgt ervoor dat deze schaar geschikt is voor zowel links- als rechtshandigen. Na gebruik kan de schaar worden schoongemaakt in de vaatwasser.

Pluspunten:

  • Geschikt voor links- en rechtshandigen
  • Duurzaam materiaal
  • Vaatwasserbestendig

Minpunt:

  • Niet voorzien van een opberghoesje

Green Tool Serie

De Green Tool serie van Eva Solo bevat onderdelen van komposiet welke van duurzaam materiaal zijn gemaakt waarbij 50% van het plastic is vervangen voor tarwevezels. Hierdoor levert De Green Tool serie een mooie bijdrage aan een groenere leefstijl.

Eva Solo

Eva Solo is een wereldwijd bekend Deens merk en bestaat sinds 1913 maar had zijn grote doorbraak pas in 1952 met een brood en vlees snijmachine waarna er nog vele volgde. Eva Solo heeft zich sinds die tijd gespecialiseerd in het maken van mooi vormgegeven accessoires en keukenartikelen. Alle artikelen moeten mooi zijn om naar te kijken maar nog leuker zijn om te gebruiken en te hebben.

Merk "Eva Solo"

Eva Solo is een wereldwijd bekend Deens merk dat bestaat sinds 1913. Na de eerste grote doorbraak in 1952 met een brood- en vleessnijmachine, volgden er nog veel meer successen. Eva Solo heeft zich sinds die tijd gespecialiseerd in het maken van mooi vormgegeven accessoires en keukenartikelen. Alle artikelen zijn mooi om naar te kijken, maar nog leuker om te gebruiken en te hebben!

Aantal in verpakking: 1
Anti-slip: Nee
Garantie: 2 Jaar
Kleur: Groen
Materiaal: Kunststof,RVS
Vaatwasmachine bestendig: Ja