Keukenrolhouder Push & Tear - Joseph Joseph

DUK 50*

We've got it!

Productnummer: 5028420851403
Fabrikant: Joseph Joseph
Lengte: 160 mm
Hoogte: 280 mm
Productinformatie "Keukenrolhouder Push & Tear - Joseph Joseph"

Keukenrolhouder Push & Tear - Joseph Joseph


Om met alle gemak jouw keukenpapier te kunnen gebruiken, gebruik je de keukenrolhouder Push & Tear van Joseph Joseph. Deze keukenrolhouder heeft namelijk een dop die los te maken is. Als deze los is, plaats je de keukenrol op de keukenrolhouder. Als je deze dop naar beneden drukt, wordt de rol vergrendeld, zodat je makkelijk een stuk keukenpapier kunt afscheuren. Heb je vieze handen? Dan kan je de keukenrolhouder makkelijk vergrendelen door deze met de elleboog of pols in te drukken. Dankzij de anti-slipbodem, staat deze nog eens extra veilig. De keukenrolhouder is geschikt voor standaard keukenrollen tot 24 cm.


Pluspunten:

  • Vergrendeling is makkelijk te bedienen
  • Anti-slipbodem
  • Dop is makkelijk los te draaien

Minpunt:

  • Alleen geschikt voor standaard keukenrollen (tot 24 cm)Met de vrolijke en eigentijdse producten van Joseph Joseph fleur je iedere keuken en badkamer op. Van een gezellige saladeschaal tot een strak design toiletborstel, het merk biedt comfort en design. De producten zijn stevig en vaatwasmachinebestendig en eenvoudig op te bergen. Joseph Joseph staat voor een uniek design met een opvallende touch. De artikelen passen in iedere keuken en badkamer terwijl ze allemaal iets eigens hebben. Joseph Joseph hanteert verschillende lijnen en stijlen dus er is voor ieder wat wils. Veiligheid staat bovenaan bij dit merk en de producten zijn dan ook uiterst veilig en comfortabel in gebruik. Het merk maakt gebruik van de nieuwste technologische snufjes waardoor je snel en efficiënt te werk gaat. Combineer stijl met comfort en kies voor de producten van Joseph Joseph.

Merk "Joseph Joseph"

Met de vrolijke en eigentijdse producten van Joseph Joseph fleur je iedere keuken en badkamer op. Van een gezellige saladeschaal tot een strak design toiletborstel, het merk biedt comfort en design. De producten zijn stevig en vaatwasmachinebestendig en eenvoudig op te bergen. Joseph Joseph staat voor een uniek design met een opvallende touch. De artikelen passen in iedere keuken en badkamer terwijl ze allemaal iets eigens hebben. Joseph Joseph hanteert verschillende lijnen en stijlen dus er is voor ieder wat wils. Veiligheid staat bovenaan bij dit merk en de producten zijn dan ook uiterst veilig en comfortabel in gebruik. Het merk maakt gebruik van de nieuwste technologische snufjes waardoor je snel en efficiënt te werk gaat. Combineer stijl met comfort en kies voor de producten van Joseph Joseph.

Aantal in verpakking: 1
Garantie: 2 Jaar
Kleur: Zwart
Materiaal: Kunststof
Ophangwijze: Geen ophangwijze
Plaatsing: Vrijstaand
Vaatwasmachine bestendig: Nee