Kaasplank / Serveerplank 'S' Leisteen - Boska

DUK 17*

We've got it!

Productnummer: 8713638013466
Fabrikant: Boska
Productinformatie "Kaasplank / Serveerplank 'S' Leisteen - Boska"

Met de Serveerplank Leisteen S van BOSKA presenteer jij je gerechten, kazen en snacks zoals ze dat verdienen: smaakvol. Vorm en kleur komen op het zwarte leisteen optimaal tot hun recht. Jij trots, zij smullen.

De speciale antislipvoetjes zetten de dikke leistenen serveerplank stevig op tafel. De donkere kleur doen jouw verfijnde gerechten er echt uitspringen en geven een luxe uitstraling. Maar ook een heerlijk portie bitterballen doet het er fantastisch op. Creatieve bui?  Schrijf je eigen tekstjes met krijt op het leisteen. Verrassend.

Na gebruik gaan alle planken met gemak in de vaatwasser. Om de levensduur en uitstraling van het leisteen lang te behouden, behandel je de Serveerplank Leistaan S met de Kaasplank Olie (320080) van BOSKA. Door de 10 jaar garantie is iedere kaasserveerder verzekerd van jarenlang serveerplezier. 

Merk "Boska"
Het merk Boska is opgericht door Willem Bos in Bodegraven. Hij was edelsmid tot het moment dat de kaasboeren gingen vragen om wielen te maken voor de karren die de paarden trokken. Van hieruit is hij steeds meer producten voor de kaasboeren gaan ontwikkelen en daar was het begin van Boska. Nu vele jaren later staat Martijn Bos, als vierde generatie, aan het roer van Boska. HIj heeft ervoor gezorgd dat Boska internationaal ging en wereldwijd het merk voor kaasproducten is geworden! Momenteel heeft het merk Boska het grootste assortiment hoogwaardige kaasaccessoires ter wereld dus voor ieder wat wils!
Met soft-close: Nee
Serie: Boska Pro
Tarrafunctie: Nee