Kaasmes Halfzacht Mini Cheesy - Boska

DUK 9*

We've got it!

Productnummer: 8713638008424
Fabrikant: Boska
Lengte: 197 mm
Breedte: 18 mm
Hoogte: 13 mm
Productinformatie "Kaasmes Halfzacht Mini Cheesy - Boska"

Professional of liefhebber... iedereen wil soepel door zachte en half harde kazen snijden. Met het Kaasmes Halfhard Cheesy snij je moeiteloos door deze kazen heen. De kleur en de gaten in het handvat geven dit kaasmes de typische gatenkaas look. Functioneel en aantrekkelijk.

Met de gevorkte punt aan dit kaasmes snij je je stukken snel, stijlvol en hygiënisch aan. Het mes is van roestvrijstaal en blijft ontzettend lang scherp. Hoe vaak je hem ook gebruikt. Een grappig design met reuzehandige functionaliteit. 

Na gebruik stop je dit kaasmes met kunstof handvat gewoon in de vaatwasser. Klaar voor een volgend kaasavontuur. En daar geniet je dankzij de 10-jarige garantie van BOSKA zorgeloos van. Met de kwaliteitsproducten van BOSKA is kaas nooit te cheesy!

Merk "Boska"
Het merk Boska is opgericht door Willem Bos in Bodegraven. Hij was edelsmid tot het moment dat de kaasboeren gingen vragen om wielen te maken voor de karren die de paarden trokken. Van hieruit is hij steeds meer producten voor de kaasboeren gaan ontwikkelen en daar was het begin van Boska. Nu vele jaren later staat Martijn Bos, als vierde generatie, aan het roer van Boska. HIj heeft ervoor gezorgd dat Boska internationaal ging en wereldwijd het merk voor kaasproducten is geworden! Momenteel heeft het merk Boska het grootste assortiment hoogwaardige kaasaccessoires ter wereld dus voor ieder wat wils!
Aantal in verpakking: 1
Garantie: 10 jaar
Kleur: Geel
Materiaal: Kunststof,RVS
Met soft-close: Nee
Serie: Boska Cheesy
Tarrafunctie: Nee
Vaatwasmachine bestendig: Ja
Wegwerp: Nee