Kaaskruller Milano - Boska

DUK 38*

We've got it!

Productnummer: 2950004759221
Fabrikant: Boska
Lengte: 204 mm
Breedte: 204 mm
Hoogte: 30 mm
Productinformatie "Kaaskruller Milano - Boska"

Met de Kaaskruller Milano van BOSKA garneer je je gerechten in optima forma. Flinterdunne krullen van de lekkerste kaas sieren je favoriete pasta’s en salades. Maar ook op de borreltafel staat de Milano als een huis: een keer iets anders dan het bekende plankje of schaaltje. Jij weet je gasten ook altijd te verrassen.

Zet één van je favoriete ronde kazen op de pin en draaien maar. Voor je het weet geniet iedereen van de intense smaak van de krullen. Natuurlijk wil je als liefhebber de allerbeste kaaskrullen, gebruik daarom de kaas die net uit de koelkast komt. Zeker bij een half harde variant. Genoten van alle heerlijke krullen? De Kaaskruller Milano kan in z’n geheel de vaatwasser in.

Naast kaas is ook chocolade perfect te krullen met de Kaaskruller Milano. Leuk voor bij een high tea, een dessert of gewoon om te snoepen. Je krijgt van BOSKA 10 jaar garantie op de Kaaskruller Milano. Alle tijd om alles eens lekker uit te proberen.

Merk "Boska"
Het merk Boska is opgericht door Willem Bos in Bodegraven. Hij was edelsmid tot het moment dat de kaasboeren gingen vragen om wielen te maken voor de karren die de paarden trokken. Van hieruit is hij steeds meer producten voor de kaasboeren gaan ontwikkelen en daar was het begin van Boska. Nu vele jaren later staat Martijn Bos, als vierde generatie, aan het roer van Boska. HIj heeft ervoor gezorgd dat Boska internationaal ging en wereldwijd het merk voor kaasproducten is geworden! Momenteel heeft het merk Boska het grootste assortiment hoogwaardige kaasaccessoires ter wereld dus voor ieder wat wils!
Aantal in verpakking: 1
Garantie: 10 jaar
Kleur: Zwart
Materiaal: Kunststof,RVS
Met soft-close: Nee
Tarrafunctie: Nee
Vaatwasmachine bestendig: Ja