Kaaskruller Amigo met stolp - Boska

DUK 72*

We've got it!

Productnummer: 2950008741086
Fabrikant: Boska
Lengte: 250 mm
Breedte: 240 mm
Hoogte: 205 mm
Productinformatie "Kaaskruller Amigo met stolp - Boska"

Maak de heerlijkste chocolade- en kaaskrullen met de Kaaskruller Amigo Met Stolp van BOSKA. Dé finishing touch voor gerechten die je serveert. Van desserts tot salades: met sierlijke krullen maak je het net iets specialer. Of zet de kaaskruller op tafel, zodat je visite van smaakvolle krullen kan smullen.
Plaats een halve Tête de Moine of een chocotwist op de kaaskruller. De vijf pinnetjes in het plateau zorgen ervoor dat hij tijdens het draaien goed op zijn plek blijft. Draai met speels gemak aan het handvat en zie hoe de krullen ontstaan. Je hoeft niet hard te duwen. De lekkerste krullen ontstaan door weinig kracht te zetten. 
Ben je klaar met krullen maken? Plaats de stolp op de kruller om de aroma’s van de kaas of chocolade te behouden. Zo blijft je kaas ook langer vers. De kaaskruller is eenvoudig uit elkaar te halen. Was hem na gebruik even met de hand af of haal er een vochtige doek overheen. Op deze kaaskruller krijg je standaard 10 jaar garantie. Hierdoor geniet je nog jarenlang van de lekkerste krullen.

Merk "Boska"
Het merk Boska is opgericht door Willem Bos in Bodegraven. Hij was edelsmid tot het moment dat de kaasboeren gingen vragen om wielen te maken voor de karren die de paarden trokken. Van hieruit is hij steeds meer producten voor de kaasboeren gaan ontwikkelen en daar was het begin van Boska. Nu vele jaren later staat Martijn Bos, als vierde generatie, aan het roer van Boska. HIj heeft ervoor gezorgd dat Boska internationaal ging en wereldwijd het merk voor kaasproducten is geworden! Momenteel heeft het merk Boska het grootste assortiment hoogwaardige kaasaccessoires ter wereld dus voor ieder wat wils!
Aantal in verpakking: 1
Garantie: 10 jaar
Kleur: Bruin
Materiaal: Hout,Kunststof,RVS
Met soft-close: Nee
Serie: Boska Amigo
Tarrafunctie: Nee
Vaatwasmachine bestendig: Nee