Jam Thermometer, RVS - Taylor | Pro

DUK 29*

We've got it!

Productnummer: 5057982054472
Fabrikant: Taylor
Lengte: 315 mm
Hoogte: 10 mm
Productinformatie "Jam Thermometer, RVS - Taylor | Pro"

Jam Thermometer, RVS – Taylor | Pro

Mislukt de jam altijd of weet je nou nooit wanneer de frituurolie op temperatuur is? Met de jam thermometer van Taylor hoef je voortaan niet meer te raden, maar weet je exact wanneer de gewenste temperatuur bereikt is. Dankzij het afgeronde ontwerp, kan de thermometer veilig tegen de wand van de pan rusten zonder het risico dat hij omvalt of in de weg zit tijdens het roeren. Met een temperatuurbereik van 40 °C tot 200 °C en goed zichtbare markeringen kun je precies bepalen wanneer de jam, suiker, karamel, chocolade of olie op temperatuur is. Ook is de thermometer voorzien van een kunststof handvat welke koud blijft tijdens het gebruik. Hierdoor kan hij veilig uit de pan gehaald worden zodat je de thermometer met de hand kan schoonmaken. Alle thermometers van Taylor meten accuraat en exact en zijn getest door twee sterren chef Michel Roux Jr

Pluspunten:

  • Speciaal afgerond ontwerp
  • Groot temperatuur bereik
  • Goed leesbare markeringen

Minpunt:

  • Kan alleen worden schoongeveegd

Taylor (of Taylor Precision Products zoals het ook wel genoemd wordt) werd in 1851 opgericht door George Taylor onder de naam Taylor Instruments in Rochester New York. Vanuit auto’s en vrachtwagens werden hier nauwkeurige thermometers voor de professionele markt verkocht. De industriële revolutie zorgde ervoor dat het merk Taylor verder kon groeien en instrumenten fabrikant werd voor vliegentuigen tijdens eerste -en tweede wereldoorlog. Sinds de jaren 60 kwam hier verandering in en werden er voor het eerst producten gemaakt die door consumenten gebruikt konden worden. Sinds 1997 begint Taylor met het verkopen van weegschalen waarna het merk in slechts 3 jaar tijd de nummer 1 positie op de consumentenmarkt weet te behalen. Een positie die ze inmiddels al ruim 20 jaar vasthouden. Inmiddels zijn er ruim 170 jaren verstreken en staat Taylor nog steeds voor hetzelfde motto: “Accuracy First”.

Merk "Taylor"
Taylor (of Taylor Precision Products zoals het ook wel genoemd wordt) werd in 1851 opgericht door George Taylor onder de naam Taylor Instruments in Rochester New York. Vanuit auto’s en vrachtwagens werden hier nauwkeurige thermometers voor de professionele markt verkocht. De industriële revolutie zorgde ervoor dat het merk Taylor verder kon groeien en instrumentenfabrikant werd voor vliegtuigen tijdens de eerste en tweede wereldoorlog. Sinds de jaren 60 kwam hier verandering in en werden er voor het eerst producten gemaakt die door consumenten gebruikt konden worden. Sinds 1997 begint Taylor met het verkopen van weegschalen waarna het merk in slechts 3 jaar tijd de nummer 1 positie op de consumentenmarkt weet te behalen. Een positie die ze inmiddels al ruim 20 jaar vasthouden. Inmiddels zijn er ruim 170 jaren verstreken en staat Taylor nog steeds voor hetzelfde motto: “Accuracy First”.
Aantal in verpakking: 1
Garantie: 5 jaar
Kleur: Zilver
Leverancier: Thomas Plant
Magnetron bestendig: Nee
Materiaal: RVS
Serie: Pro
Vaatwasmachine bestendig: Nee