Homey's Eddy zaklamp LED - 200 lumen - 3x AAA - waterbestendig IP55

DUK 50*

We've got it!

Productnummer: 8711942008246
Fabrikant: Homeij
Productinformatie "Homey's Eddy zaklamp LED - 200 lumen - 3x AAA - waterbestendig IP55"

Met een goed idee, toewijding en de juiste tools kan je alles. Zo ook de Homey's Eddy DIY zaklamp. Deze zaklamp is perfect voor de klusser die graag de handen uit de mouwen steekt en altijd met goed licht wil kunnen werken! Een echte DIY zaklamp.

Eddy is gemaakt van stevig en lichtgewicht aluminium. De zwarte zaklamp werkt op 3x AAA batterijen en kan met 200 lumen tot wel 300 meter ver schijnen. Tevens is Eddy focusseerbaar wat betekent dat je met een schuif de focus van de lichtstraal kan aanpassen. Je kan kiezen voor de bekende gespreide lichtbundel maar ook voor gefocust zoeklicht en de gradaties daar tussenin. De optie om de lichtbundel aan te passen maakt Eddy een veelzijdige zaklamp geschikt voor meerdere situaties!

Om Eddy zonder zorgen mee te nemen is de zaklamp voorzien van grip op het handvat en een klein oranje keycord waarmee je hem veilig om je pols kunt doen. De compacte zaklamp is daarnaast IP55 waterbestendig. Dit wil zeggen dat de zaklamp bestand is tegen spuitend water maar ook tegen stof. Eddy wordt geleverd in een bijpassend doosje volledig gemaakt van gerecycled karton.

  • Homey's Eddy DIY zaklamp voor de enthousiaste klusser en avonturier, werkt op 3x AAA batterijen
  • Zwarte zaklamp met 200 lumen sterkte die kan schijnen tot wel 300 meter ver!
  • Focusseerbaar, van gespreid licht tot gefocust zoeklicht en zo erg veelzijdig in gebruik
  • IP55 waterdicht en ook bestand tegen stof, ideaal om de zaklamp zorgeloos te kunnen gebruiken
  • Geleverd met 3x AAA batterijen in een bijpassend doosje volledig van gerecycled karton
Merk "Homeij"
In de jaren '70 startte het merk Homeij met het maken van messen en scharen. De producten onderscheiden zich door goede kwaliteit en controle maar vooral ook een mooi design.