Handrasp Explore - Boska

DUK 34*

We've got it!

Productnummer: 8713638012759
Fabrikant: Boska
Lengte: 200 mm
Breedte: 85 mm
Hoogte: 100 mm
Productinformatie "Handrasp Explore - Boska"

Het raspen van kaas is een fluitje van een cent met de Handrasp Romano van BOSKA. Deze unieke rasp is zeer geschikt voor het raspen van half harde tot zeer harde kaas, zoals Parmezaanse kaas. Perfect voor over je pasta, pizza of in de soep.

Dankzij zijn slanke vorm en handige draaimechanisme heeft deze rasp een uniek design. Plaats een stuk kaas in de houder van de rasp en knijp de handrasp stevig dicht. Gebruik je andere hand om te draaien. Ben je link- of rechtshandig? Dat maakt niet uit! Deze handrasp is op beide manieren te gebruiken.

Ben je klaar met raspen? De rasp is vaatwasserbestendig, dus gemakkelijk schoon te maken. Je krijgt standaard 10 jaar garantie op dit artikel. Zo kun je nog jarenlang genieten heerlijk vers geraspte kaas. Dat smaakt nou eenmaal veel lekkerder dan voorverpakte kaas!

Merk "Boska"
Het merk Boska is opgericht door Willem Bos in Bodegraven. Hij was edelsmid tot het moment dat de kaasboeren gingen vragen om wielen te maken voor de karren die de paarden trokken. Van hieruit is hij steeds meer producten voor de kaasboeren gaan ontwikkelen en daar was het begin van Boska. Nu vele jaren later staat Martijn Bos, als vierde generatie, aan het roer van Boska. HIj heeft ervoor gezorgd dat Boska internationaal ging en wereldwijd het merk voor kaasproducten is geworden! Momenteel heeft het merk Boska het grootste assortiment hoogwaardige kaasaccessoires ter wereld dus voor ieder wat wils!
Garantie: 10 jaar
Kleur: Zilver
Materiaal: RVS
Met soft-close: Nee
Tarrafunctie: Nee