Fruitmand Grijs - Kela | Como

DUK 44*

We've got it!

Productnummer: 2950010636844
Fabrikant: Kela
Lengte: 265 mm
Breedte: 265 mm
Hoogte: 245 mm
Productinformatie "Fruitmand Grijs - Kela | Como"

Fruitmand Grijs – Kela | Como

Minimaal twee stuks fruit per dag, zo luidt het gezondheidsadvies van de dokter. Maar met al dat fruit in huis wil je natuurlijk wel beschermd zijn tegen vliegjes, insecten en jouw voorraadje bovendien op een fraaie manier bewaren. Deze fruitmand van Kela is niet alleen leuk om te zien, het deksel kan ook nog eens als vliegenkap gebruikt worden.

Pluspunten:

  • Multifunctioneel
  • Fraai design
  • Ook in de kleur groen verkrijgbaar

Minpunt:

  • Te klein voor grote vruchten

Het Duitse Kela is al vanaf 1903 een familiebedrijf welke altijd op zoek is naar de nieuwste trends op de markt. Het merk weet zich al tientallen jaren te onderscheiden met een modern, hoge kwaliteits assortiment voor keuken, badkamer en producten voor in en rond het huis. Met een schitterend design, duurzame kwaliteit en functionaliteit tegen zeer goede prijzen ben je met een aanschaf van Kela altijd verzekerd van een topaankoop.

Merk "Kela"
Het Duitse merk Kela is al vanaf 1903 een familiebedrijf welke altijd op zoek is naar de nieuwste trends op de markt. Het merk weet zich al tientallen jaren te onderscheiden met een modern assortiment van hoge kwaliteit voor keuken, badkamer en producten voor in en rond het huis. Met een schitterend design, duurzame kwaliteit en functionaliteit tegen zeer goede prijzen ben je met een aanschaf van Kela altijd verzekerd van een topaankoop.
Aantal in verpakking: 1
Anti-drup: Nee
Garantie: 2 Jaar
Kleur: Grijs
Magnetron bestendig: Nee
Materiaal: Metaal
Met soft-close: Nee
Serie: Como
Tarrafunctie: Nee
Vaatwasmachine bestendig: Nee