Fondue Branders Veilig - Boska

DUK 14*

We've got it!

Productnummer: 8713638030760
Fabrikant: Boska
Lengte: 175 mm
Breedte: 85 mm
Hoogte: 45 mm
Productinformatie "Fondue Branders Veilig - Boska"

Fonduen, dat doe je het liefst de hele avond en natuurlijk zo veilig mogelijk. Met deze universele fondue branders van BOSKA ben je van beiden verzekerd. Je kaas blijft de hele avond zacht en op temperatuur. Door het veilige ontwerp en de speciale vloeistof kun je nog nét even meer ontspannen. Gegarandeerd heerlijke smaken en maximale veiligheid.

Het ingenieuze ontwerp met bewegend bovenstuk - waarmee je zelf de grootte van de vlam regelt - en de speciale brandvloeistof zorgen voor maximale veiligheid. De brandvloeistof brandt alleen als het in contact komt met de bijgeleverde lont. De fondue branders van BOSKA zijn zelfs zó veilig dat ze in een vliegtuig vervoerd mogen worden. Uniek in hun soort.

Zin om meteen te fonduen? De universele branders zijn al voor je afgevuld en daarmee direct bruikbaar. Eenmaal aangewakkerd, gaan ze met gemak 5 uur mee. Klaar met fonduen? Doof de branders veilig en snel met de geïntegreerde regelaar. Helemaal opgebrand? De branders zijn in z’n geheel weg te gooien en 100% recyclebaar. Zoals je van BOSKA mag verwachten, krijg je er een stevige garantie van 10 jaar bij.

Merk "Boska"
Het merk Boska is opgericht door Willem Bos in Bodegraven. Hij was edelsmid tot het moment dat de kaasboeren gingen vragen om wielen te maken voor de karren die de paarden trokken. Van hieruit is hij steeds meer producten voor de kaasboeren gaan ontwikkelen en daar was het begin van Boska. Nu vele jaren later staat Martijn Bos, als vierde generatie, aan het roer van Boska. HIj heeft ervoor gezorgd dat Boska internationaal ging en wereldwijd het merk voor kaasproducten is geworden! Momenteel heeft het merk Boska het grootste assortiment hoogwaardige kaasaccessoires ter wereld dus voor ieder wat wils!
Aantal in verpakking: 2
Garantie: 10 jaar
Kleur: Zilver
Materiaal: RVS
Tarrafunctie: Nee
Vaatwasmachine bestendig: Nee