Espresso kopjes, 2 stuks Elephant grey - Eva Solo

DUK 27*

We've got it!

Productnummer: 5706631052375
Fabrikant: Eva Solo
Hoogte: 62 mm
Productinformatie "Espresso kopjes, 2 stuks Elephant grey - Eva Solo"

Deze espressokopjes hebben een inhoud van 80 ml en zijn 6,2cm hoog. Het kopje ligt prettig in de hand en heeft een siliconen rand waardoor je je niet zal branden aan de hete koffie. Gemaakt van porcelein wat het kopje duurzaam en stijlvol maakt. De siliconen rand is afneembaar en hierdoor kan het kopje in de vaatwasser. 
De kopjes komen in een set van 2 en zijn in verschillende maten en kleuren verkrijgbaar. 

 

Eva Solo is een wereldwijd bekend Deens merk en bestaat sinds 1913 maar had zijn grote doorbraak pas in 1952 met een brood en vlees snijmachine waarna en nog vele volgende.Eva Solo heeft zich sinds die tijd gespecialiseerd in het maken van mooi vormgegeven accessoires en keukenartikelen. Alle artikelen moeten mooi zijn om naar te kijken maar nog leuker zijn om te gebruiken en te hebben. 

Merk "Eva Solo"

Eva Solo is een wereldwijd bekend Deens merk dat bestaat sinds 1913. Na de eerste grote doorbraak in 1952 met een brood- en vleessnijmachine, volgden er nog veel meer successen. Eva Solo heeft zich sinds die tijd gespecialiseerd in het maken van mooi vormgegeven accessoires en keukenartikelen. Alle artikelen zijn mooi om naar te kijken, maar nog leuker om te gebruiken en te hebben!

Aantal in verpakking: 2
Anti-slip: Ja
Diameter in cm: 6
Garantie: 2 Jaar
Kleur: Grijs
Magnetron bestendig: Nee
Materiaal: Porselein
Met soft-close: Nee
Opdruk: Eva Solo
Tarrafunctie: Nee
Type Koffie/Theeglas: Koffieglas
Vaatwasmachine bestendig: Ja