Electrische Kurkentrekker Deluxe - BarCraft

DUK 48*

We've got it!

Productnummer: 2950007302325
Fabrikant: BarCraft
Lengte: 310 mm
Breedte: 82 mm
Hoogte: 75 mm
Productinformatie "Electrische Kurkentrekker Deluxe - BarCraft"

Electrische Kurkentrekker Deluxe - BarCraft

Het ontkurken van een fles ging nog nooit zo makkelijk. Plaats deze kurkentrekker simpelweg boven de kurk en druk op de knop. In een vloeiende beweging draait de schroef zich door de kurk om vervolgens met kurk en al weer naar boven te komen. De tijd met vervelende kurken is voorbij! 

Pluspunt:

  • Eenvoudig in gebruik
  • Geen kracht bij nodig
  • Ligt goed in de hand
  • 1 jaar garantie
  • Inclusief folie snijder
  • Soft touch body

Minpunten:

  • Mag niet in de vaatwasser

Het merk Kitchencraft is één van de merken van de Engelse Thomas Plant. Hij is in 1850 begonnen met het produceren van keukenproducten en is uitgegroeid tot de grootste van Engeland! Het merk staat voor kwaliteit, uitstraling en service en dat is ook wat u kunt verwachten van de producten van Kitchencraft!

Merk "BarCraft"
Het nuttigen van een mooie wijn, een spectaculaire cocktail of een ijskoud biertje kan een feestmoment, maar ook een moment van ontspanning zijn. Maar het consumeren van dranken zélf staat niet altijd op plaats nummer 1, het is ook de weg náár dit moment welke vele gelukzalige en speciale routes kent. Het shaken van de perfecte cocktail, gemakkelijk de kurk verwijderen uit een dure champagnefles of de rosé tot de perfecte temperatuur weten te koelen zijn enkele voorbeelden. Met de artikelen van het merk BarCraft staat schoonheid en gebruiksgemak voorop en biedt het merk diverse exclusieve giftsets, handige openers of cocktail accessoires om het proostmoment zo feestelijk mogelijk te maken. Dus, waar wacht je nog op? De bar is geopend!
Aantal in verpakking: 1
Garantie: 1 jaar
Kleur: Zwart
Materiaal: Kunststof,RVS
Type opener: Kurkentrekker
Vaatwasmachine bestendig: Nee