Dunschiller, Groen - Eva Solo | Green Tool

DUK 13*

We've got it!

Productnummer: 5706631214261
Fabrikant: Eva Solo
Lengte: 146 mm
Hoogte: 24 mm
Productinformatie "Dunschiller, Groen - Eva Solo | Green Tool"

Dunschiller, Groen – Eva Solo | Green Tool

Aardappelen en groenten zoals courgette, wortel en komkommer schil je moeiteloos met de Green Tool dunschiller van Eva Solo. De scherpe, flexibele messen snijden in beide richtingen wat zorgt voor extra gebruiksgemak. Verder is de dunschiller voorzien van een comfortabele, afgeronde handgreep voor een goede grip. Dankzij het speciale ontwerp van de dunschiller is deze te gebruiken voor rechts- en linkshandigen. Na gebruik kan de dunschiller worden schoongemaakt in de vaatwasser.

Pluspunten:

  • Messen snijden in beide richtingen
  • Geschikt voor rechts- en linkshandigen
  • Vaatwasserbestendig

Minpunt:

  • Niet ophangbaar

Green Tool Serie

De Green Tool serie van Eva Solo bevat onderdelen van komposiet welke van duurzaam materiaal zijn gemaakt waarbij 50% van het plastic is vervangen voor tarwevezels. Hierdoor levert De Green Tool serie een mooie bijdrage aan een groenere leefstijl.

Eva Solo

Eva Solo is een wereldwijd bekend Deens merk en bestaat sinds 1913 maar had zijn grote doorbraak pas in 1952 met een brood en vlees snijmachine waarna er nog vele volgde. Eva Solo heeft zich sinds die tijd gespecialiseerd in het maken van mooi vormgegeven accessoires en keukenartikelen. Alle artikelen moeten mooi zijn om naar te kijken maar nog leuker zijn om te gebruiken en te hebben.

Merk "Eva Solo"

Eva Solo is een wereldwijd bekend Deens merk dat bestaat sinds 1913. Na de eerste grote doorbraak in 1952 met een brood- en vleessnijmachine, volgden er nog veel meer successen. Eva Solo heeft zich sinds die tijd gespecialiseerd in het maken van mooi vormgegeven accessoires en keukenartikelen. Alle artikelen zijn mooi om naar te kijken, maar nog leuker om te gebruiken en te hebben!

Aantal in verpakking: 1
Anti-slip: Nee
Garantie: 2 Jaar
Kleur: Groen
Materiaal: Kunststof,RVS
Vaatwasmachine bestendig: Ja