Drinkglas, 380 ml, Gerookt Grijs - Eva Solo

DUK 34*

We've got it!

Productnummer: 5706631200042
Fabrikant: Eva Solo
Lengte: 80 mm
Hoogte: 110 mm
Productinformatie "Drinkglas, 380 ml, Gerookt Grijs - Eva Solo"

Drinkglas, 380 ml, Gerookt Grijs – Eva Solo

Door zijn iconische schuine rand past dit drinkglas bij iedere tafel setting en is hij geschikt voor zowel feestjes als dagelijkse maaltijden. Dankzij zijn stijlvolle en karakteristieke uitstraling is hij perfect te combineren met bijvoorbeeld de wijnglazen van Eva Solo. Dit drinkglas is ideaal voor het serveren van water, sappen, smoothies, likeuren en zelfs wijn op een doordeweekse dag. Hij is gemaakt van handgeblazen glas en is speciaal gevormd om aan alle kanten makkelijk te kunnen drinken. Het glas heeft een inhoud van 380 ml. Na gebruik kan hij worden schoongemaakt in de vaatwasser met een speciaal glas programma.

Pluspunten:

  • Multifunctioneel
  • Handgeblazen glas
  • Vaatwasserbestendig

Minpunt:

  • Breekbaar

Eva Solo is een wereldwijd bekend Deens merk en bestaat sinds 1913 maar had zijn grote doorbraak pas in 1952 met een brood en vlees snijmachine waarna er nog vele volgde. Eva Solo heeft zich sinds die tijd gespecialiseerd in het maken van mooi vormgegeven accessoires en keukenartikelen. Alle artikelen moeten mooi zijn om naar te kijken maar nog leuker zijn om te gebruiken en te hebben.

Merk "Eva Solo"

Eva Solo is een wereldwijd bekend Deens merk dat bestaat sinds 1913. Na de eerste grote doorbraak in 1952 met een brood- en vleessnijmachine, volgden er nog veel meer successen. Eva Solo heeft zich sinds die tijd gespecialiseerd in het maken van mooi vormgegeven accessoires en keukenartikelen. Alle artikelen zijn mooi om naar te kijken, maar nog leuker om te gebruiken en te hebben!

Aantal in verpakking: 1
Garantie: 2 Jaar
Kleur: Grijs
Magnetron bestendig: Nee
Materiaal: Glas
Vaatwasmachine bestendig: Ja