Drinkfles 0.5L Nordic rose - Eva Solo

DUK 41*

We've got it!

Productnummer: 2950002610050
Fabrikant: Eva Solo
Lengte: 240 mm
Breedte: 73 mm
Hoogte: 240 mm
Productinformatie "Drinkfles 0.5L Nordic rose - Eva Solo"

Deze drinkfles van Eva Solo kan keer op keer gebruikt worden en is daardoor mileu vriendelijk. Neem hem mee naar je werk, school of standaard in je tas. 100% waterdicht en BPA en PFOA vrij, het plastic bevat dus geen bisphenol, ftalaten of zware metalen. 
De fles zelf mag in de vaatwasser maar de dop moet met de hand gereinigd worden. 

Eva Solo is een wereldwijd bekend Deens merk en bestaat sinds 1913 maar had zijn grote doorbraak pas in 1952 met een brood en vlees snijmachine waarna en nog vele volgende.Eva Solo heeft zich sinds die tijd gespecialiseerd in het maken van mooi vormgegeven accessoires en keukenartikelen. Alle artikelen moeten mooi zijn om naar te kijken maar nog leuker zijn om te gebruiken en te hebben. 

Merk "Eva Solo"

Eva Solo is een wereldwijd bekend Deens merk dat bestaat sinds 1913. Na de eerste grote doorbraak in 1952 met een brood- en vleessnijmachine, volgden er nog veel meer successen. Eva Solo heeft zich sinds die tijd gespecialiseerd in het maken van mooi vormgegeven accessoires en keukenartikelen. Alle artikelen zijn mooi om naar te kijken, maar nog leuker om te gebruiken en te hebben!

Aantal in verpakking: 1
BPA-vrij: Ja
Garantie: 2 Jaar
Kleur: Roze
Materiaal: Kunststof
Vaatwasmachine bestendig: Ja