Blokrasp 16,5 cm – BergHOFF | Essentials

DUK 11*

We've got it!

Productnummer: 2950030472361
Fabrikant: BergHOFF
Lengte: 60 mm
Breedte: 85 mm
Hoogte: 185 mm
Productinformatie "Blokrasp 16,5 cm – BergHOFF | Essentials "

Blokrasp 16,5 cm – BergHOFF | Essentials

De rasp is gemaakt van hoogwaardig RVS en heel prettig in gebruik! De rasp blijft stevig op zijn plaats staan tijdens het gebruik. Daarbij heeft de rasp een ergonomisch soft touch handvat, je kan de rasp dus gemakkelijk vasthouden met één hand terwijl je met jouw andere hand de producten raspt. Deze rasp heeft drie zijden voor fijn, middelfijn en grof, de rasp is dus geschikt voor van alles! Na gebruik is de rasp eenvoudig te reinigen in de vaatwasser, maar wij raden handwas aan voor een langere levensduur.

Pluspunten:

  • Driezijdig
  • Ergonomisch handvat
  • Hoogwaardig RVS

Minpunt:

  • Misschien te klein voor jouw keukenklusjes?

De Essentials serie bestaat uit de beste en handigste producten voor in de keuken. Deze producten zijn niet alleen handig, ze hebben ook een prachtig design waardoor je met deze producten de show steelt in de keuken! Deze collectie bestaat uit producten waar je niet zonder kan dus start bij de basis en breid zo je collectie steeds verder uit! Het merk BergHOFF is een internationaal merk dat prachtige en degelijke producten ontwerpt, maakt en levert voor dagelijks gebruik. Het merk BergHOFF bestaat uit de series Leo, Gem, Ron, Outdoor en Essentials. Dit merk staat voor design, innovatie en kwaliteit, dit is ook goed merkbaar aan alle producten die vanuit een passie voor koken en oog voor detail zijn gemaakt!

Merk "BergHOFF"
Het merk BergHOFF is een internationaal merk dat prachtige en degelijke producten ontwerpt, maakt en levert voor dagelijks gebruik. Het merk BergHOFF bestaat uit de series Leo, Gem, Ron, Outdoor en Essentials. Dit merk staat voor design, innovatie en kwaliteit, dit is ook goed merkbaar aan alle producten die vanuit een passie voor koken en oog voor detail zijn gemaakt!
Aantal in verpakking: 1
Garantie: 2 Jaar
Kleur: RVS
Materiaal: RVS,Siliconen
Serie: Essentials
Tarrafunctie: Nee
Vaatwasmachine bestendig: Nee