Bakvorm "Cozy Village Baking Pan" - Nordic Ware | Sparkling Silver Holiday

DUK 110*

We've got it!

Productnummer: 011172819482
Fabrikant: Nordic Ware
Lengte: 308 mm
Breedte: 308 mm
Hoogte: 73 mm
Productinformatie "Bakvorm "Cozy Village Baking Pan" - Nordic Ware | Sparkling Silver Holiday"

Bakvorm “Cozy Village Baking Pan” – Nordic Ware | Sparkling Silver Holiday

Maak je eigen kleine dorp van zoete huisjes met besneeuwde daken. Met de Cozy Village Baking Pan van Nordic Ware bak je 6 feestelijke kleine huisjes die je naar hartenlust kunt decoreren en versieren. Het perfecte alternatief voor het grote traditionele “Gingerbread House”. De bakvorm is gemaakt van versterkt en verzwaard gietaluminium en is voorzien van een zeer sterke antiaanbaklaag. Zo ben je er, in combinatie met een laagje vet en bloem, van verzekerd dat iedere cake keer op keer perfect uit de vorm komt.

Pluspunten:

 • Met antiaanbaklaag zodat cakes gemakkelijk uit de vorm komen
 • Prachtige vormgeving
 • Gemaakt van gegoten aluminium
 • Ovenbestendig tot 200 °C
 • Inhoud: 6 Cups, 1.41 Liter
 • Levenslange garantie
 • De cake heeft dankzij de bakvorm meteen een WAUW effect

Minpunt:

 • Wij raden af om de bakvormen in de vaatwasser te reinigen. Dit gaat snel en gemakkelijk met de hand waardoor je nog langer kan genieten van de bakvorm.

Gebruik & Onderhoud

 1. Voor het eerste gebruik, en na elk volgend gebruik, dien je de bakvormen met de hand te reinigen met warm water en zeep. Langdurig weken wordt afgeraden.
 2. Vet de vorm in bij ieder gebruik met boter of vet. Bestuif de vorm vervolgens met bloem of cacao. Een bakspray met bloem kan ook gebruikt worden, maar gebruik geen gewone bakspray.
 3. Recepten verschillen natuurlijk altijd. Vul de vorm daarom nooit verder dan ¾ om overlopen te voorkomen.
 4. Metalen keukengerei, schuursponsjes en schurende reinigingsmiddelen mogen niet gebruikt worden in de Nordic Ware bakvormen.

Over de Sparkling Silver Holiday collection

De Cozy Village Baking Pan is onderdeel van de Sparkling Silver Holiday collection.
De Sparkling Silver Holiday collectie heeft een sprankelende, zilveren afwerking. Deze past natuurlijk helemaal bij het gevoel van de feestdagen. Een groot scala aan gegoten aluminium bakvormen, zorgen samen voor een heerlijk feestgevoel. De bakvormen bakken waanzinnige details direct in de cake of taart waardoor verdere versiering eigenlijk niet eens nodig is.

Over Nordic Ware

Nordic Ware bestaat al sinds 1946. Dave Dalquist begon samen met zijn vader, broer en vrouw Dotty in de kelder van hun huis met het maken van simpele bak artikelen. In al die jaren is Nordic Ware gegroeid van twee medewerkers tot honderden en hebben ze nu een catalogus vol met producten. Zo zijn er uiteraard de wereldberoemde bundts (tulbanden) maar ook bakplaten, complete seizoen gerelateerde series, koekstempels, mini bakvormen, wafelijzers, pancake pannen, grillplaten en geweldige bakaccessoires. De producten zijn wereldwijd te vinden en met trots kunnen zij zeggen dat Nordic Ware nog steeds eigendom is van dezelfde familie.
De eerste en bekendste bakvorm is de ‘Original Bundt’. Deze kwam op de markt in 1950 en werd beroemd toen ze hem gebruikte in een bakwedstrijd. Uiteraard won deze cake de eerste prijs en de rest is, zoals ze zeggen, geschiedenis. De bundt, oftewel tulband, is zo geliefd bij bakliefhebbers dat alleen de ‘Original Bundt’ al bij circa 75 miljoen mensen in de kast staat.
Een bakvorm van Nordic Ware koop je voor het leven maar pas op, zodra je er één hebt geprobeerd… wil je er meer!

Merk "Nordic Ware"
De eerste en bekendste bakvorm is de 'Original Bundt'. Deze kwam op de markt in 1950 en werd beroemd toen ze hem gebruikte in een bakwedstrijd. Uiteraard won deze cake de eerste prijs en de rest is, zoals ze zeggen, geschiedenis. De bundt, oftewel tulband, is zo geliefd bij bakliefhebbers dat alleen de 'Original Bundt' al bij circa 75 miljoen mensen in de kast staat.
Aantal in verpakking: 1
Garantie: Levenslang
Kleur: Zilver
Magnetron bestendig: Nee
Serie: Sparkling Silver Holiday
Vaatwasmachine bestendig: Nee