Bakvorm "Citrus Blossom Loaf Pan" - Nordic Ware |Spring & Summer Toffee

DUK 84*

We've got it!

Productnummer: 011172902481
Fabrikant: Nordic Ware
Lengte: 25.7 mm
Breedte: 14.6 mm
Hoogte: 7.9 mm
Productinformatie "Bakvorm "Citrus Blossom Loaf Pan" - Nordic Ware |Spring & Summer Toffee"

De Citrus Blossom Loaf pan van Nordic Ware

Met deze bakvorm uit de Spring & Summer Collection steel je absoluut de show! De bakvorm heeft een inhoud van 6 cups, oftewel 1.4 liter. Dit maakt het een perfecte vorm voor plukbroden, vruchtencakes en natuurlijk citroencake.
Bakvormen van Nordic Ware zijn gemaakt van versterkt en verzwaard gietaluminium en zijn voorzien van een zeer sterke antiaanbaklaag. Een Nordic Ware bakvorm koop je voor het leven!

Pluspunten:

 • Met antiaanbaklaag zodat cakes gemakkelijk lossen
 • Prachtige vormgeving, bijna zonde om ze in de kast te bewaren
 • Gemaakt van gietaluminium
 • Een cake heeft dankzij de bakvorm, na het bakken, niet veel meer nodig voor een WAUW effect
 • Ovenbestendig tot 200°C
 • Levenslange garantie

Minpunt:

 • Wij raden af om de bakvormen in de vaatwasser te reinigen. Dit gaat snel en gemakkelijk met de hand en zo kun je nog langer genieten van de bakvorm.

Gebruik & onderhoud

 1. Voor het eerste gebruik, en na elk volgend gebruik, de bakvorm met de hand reinigen met warm water en zeep. Langdurig weken wordt afgeraden.
 2. Vet de vorm in bij ieder gebruik. Dit kan met boter of vet en bestuif vervolgens met bloem of cacao. Een bakspray met bloem kan ook gebruikt worden, gebruik geen gewone bakspray.
 3. Recepten verschillen natuurlijk altijd, vul de vorm nooit verder dan 3/4 om overlopen te voorkomen.
 4. Metalen keukengerei, schuursponsjes en schurende reinigingsmiddelen mogen niet gebruikt worden in de Nordic Ware bakvormen.


Over de Spring & Summer Toffee collectie

De Citrus Blossom Loaf pan is onderdeel van de Spring & Summer Toffee collection.
De collectie heeft een heldere en frisse 'toffee' afwerking. Deze, gegoten aluminium, bakvormen zijn ontworpen met de lente en zomer in het achterhoofd maar zijn uiteraard het hele jaar door te gebruiken. De pannen zorgen voor een voor super fijne details en superieure bakprestatie.

Over Nordic Ware

Nordic Ware bestaat als sinds 1946. Dave Dalquist begon samen met zijn vader, broer en vrouw Dotty in de kelder van hun huis met het maken van simpele bak artikelen. In al die jaren is Nordic Ware gegroeid van twee medewerkers tot honderden en hebben ze nu een catalogus vol met producten. Zo zijn er uiteraard de wereldberoemde bundts (tulbanden) maar ook bakplaten, complete seizoen gerelateerde series, koek stempels, mini bakvormen, wafelijzers, pancake pannen, grillplaten en geweldige bakaccessoires. De producten zijn wereldwijd te vinden en met trots kunnen zij zeggen dat Nordic Ware nog steeds eigendom is van dezelfde familie.
De eerste en bekendste bakvorm is de 'Original Bundt'. Deze kwam op de markt in 1950 en werd beroemd toen ze hem gebruikte in een bakwedstrijd. Uiteraard won deze cake de eerste prijs en de rest is, zoals ze zeggen, geschiedenis. De bundt, oftewel tulband, is zo geliefd bij bakliefhebbers dat alleen de 'Original Bundt' al bij circa 75 miljoen mensen in de kast staat.
Een bakvorm van Nordic Ware koop je voor het leven maar pas op, zodra je er één hebt geprobeerd... wil je er meer!

Merk "Nordic Ware"
De eerste en bekendste bakvorm is de 'Original Bundt'. Deze kwam op de markt in 1950 en werd beroemd toen ze hem gebruikte in een bakwedstrijd. Uiteraard won deze cake de eerste prijs en de rest is, zoals ze zeggen, geschiedenis. De bundt, oftewel tulband, is zo geliefd bij bakliefhebbers dat alleen de 'Original Bundt' al bij circa 75 miljoen mensen in de kast staat.
Aantal in verpakking: 1
Garantie: Levenslang
Kleur: Parelmoer
Magnetron bestendig: Nee
Materiaal: Aluminium
Serie: Spring & Summer Toffee
Vaatwasmachine bestendig: Nee