Bakplaat voor Mini Pizza's - Pyrex | Asimetria

DUK 29*

We've got it!

Productnummer: 3426470275439
Fabrikant: Pyrex
Lengte: 300 mm
Breedte: 280 mm
Productinformatie "Bakplaat voor Mini Pizza's - Pyrex | Asimetria"

Bakplaat voor Mini Pizza's - Pyrex | Asimetria

Deze handige pizza bakplaat uit de Asimetria serie van Pyrex is gemaakt van metaal met een non-stick coating en biedt door zijn perforatie voldoende lucht om zo krokant mogelijk te kunnen bakken. De plaat heeft 9 vormpjes waardoor je met gemak een voorraadje heerlijke huisgemaakte pizzaatjes of hartige taartjes kunt bakken.

Pluspunten:

  • Hittebestendig tot 230 graden
  • Goede kwaliteit
  • Non-stick coating

Minpunt:

  • Niet geschikt voor koekjes

De Asimetria serie van Pyrex bestaat uit metalen bakvormen en platen en zijn voorzien van een non-stick coating. Bij een groot aantal items uit de serie bevatten de vormen extra grote ergonomische handvatten en zijn de vormen makkelijk in en uit de oven te halen. De bodem bestaat uit een geribbelde structuur waardoor lucht zich kan verplaatsen over de onderkant, welke zorgt dat de gebakken producten niet blijven plakken en makkelijk lossen. De vormen zijn hittebestendig tot 230 graden en hebben een gelijkmatige warmteverdeling voor een optimaal resultaat.

Pyrex, welke kookliefhebber kent dit merk eigenlijk niet? Het Franse merk is al decennia populair bij kookliefhebbers wereldwijd en is misschien wel het meest bekend door de borosilicaat glazen ovenschalen. Maar Pyrex is meer, want ook diverse soorten kook- en bakgerei als pannen en cakeblikken zijn inmiddels een vaste waarde in het assortiment en bieden de fantastische kwaliteit die je van dit bekende merk mag verwachten. Met de aanschaf van één van de producten van Pyrex kook en bak je binnen de kortste keren als een echte sterrenchef!

Merk "Pyrex"
Pyrex, welke kookliefhebber kent dit merk eigenlijk niet? Het Franse merk is al decennia populair bij kookliefhebbers wereldwijd en is misschien wel het meest bekend door de borosilicaat glazen ovenschalen. Maar Pyrex is meer, want ook diverse soorten kook- en bakgerei als pannen en cakeblikken zijn inmiddels een vaste waarde in het assortiment en bieden de fantastische kwaliteit die je van dit bekende merk mag verwachten. Met de aanschaf van één van de producten van Pyrex kook je binnen de kortste keren als een echte sterrenchef!
Aantal in verpakking: 1
Garantie: 2 Jaar
Kleur: Bruin
Magnetron bestendig: Nee
Materiaal: Metaal
Serie: Asimetria
Vaatwasmachine bestendig: Ja