Afwasborstel. 23 cm. Donker Grijs - Eva Solo

DUK 34*

We've got it!

Productnummer: 5706631209625
Fabrikant: Eva Solo
Lengte: 5 mm
Breedte: 5.5 mm
Hoogte: 22.8 mm
Productinformatie "Afwasborstel. 23 cm. Donker Grijs - Eva Solo"

Deze siliconen afwasborstel van Eva Solo is altijd handig om in huis te hebben. Vanwege het siliconen materiaal is hij namelijk een stuk hygiënischer en gaat hij ook nog eens veel langer mee dan andere afwasborstels. De rand aan de bovenkant kan gebruikt worden om hardnekkig vuil los te schrapen. Daarnaast is de voet van de afwasborstel verzwaard zodat hij gemakkelijk neergezet kan worden. De borstel kan hoge temperaturen aan en mag daardoor ook in de vaatwasser om hem extra goed te kunnen reinigen. De borstelkop is vervangbaar.

Pluspunten:

  • Vervangbare borstelkop
  • Hygiënisch en makkelijk te reinigen
  • Droogt snel

Minpunt:

  • De afwas gaat nog steeds even snel

Eva Solo is een wereldwijd bekend Deens merk en bestaat sinds 1913 maar had zijn grote doorbraak pas in 1952 met een brood en vlees snijmachine waarna er nog vele volgde. Eva Solo heeft zich sinds die tijd gespecialiseerd in het maken van mooi vormgegeven accessoires en keukenartikelen. Alle artikelen moeten mooi zijn om naar te kijken maar nog leuker zijn om te gebruiken en te hebben.

Merk "Eva Solo"

Eva Solo is een wereldwijd bekend Deens merk dat bestaat sinds 1913. Na de eerste grote doorbraak in 1952 met een brood- en vleessnijmachine, volgden er nog veel meer successen. Eva Solo heeft zich sinds die tijd gespecialiseerd in het maken van mooi vormgegeven accessoires en keukenartikelen. Alle artikelen zijn mooi om naar te kijken, maar nog leuker om te gebruiken en te hebben!

Aantal in verpakking: 1
Afstandsbediening: Nee
App beschikbaar: Nee
Barometer: Nee
Blue filter: Nee
Dimfunctie: Nee
Fingerprintproof: Nee
Garantie: 2 Jaar
Incl Passe Partout: Nee
Inclusief kabel: Nee
Kleur: Grijs
Materiaal: Kunststof,Nylon,Siliconen
Met Atletenprogramma: Nee
Met Clipsluiting: Nee
Met soft-close: Nee
Oplaadbaar: Nee
Opvouwbaar: Nee
Plaatsing: Vrijstaand
Speciaal voor kinderen: Nee
Vaatwasmachine bestendig: Ja