Voorraadmandjes, set van 3 - Kela | Loop

DUK 30*

We've got it!

Productnummer: 4025457495526
Fabrikant: Kela
Lengte: 300 mm
Breedte: 300 mm
Hoogte: 730 mm
Productinformatie "Voorraadmandjes, set van 3 - Kela | Loop"

Voorraadmandjes, set van 3 – Kela | Loop

Deze set van drie voorraadmandjes is vanaf nu jouw beste vriend in de keuken. We kennen het allemaal wel: we bewaren te veel en overal in huis. Om dit te voorkomen zijn deze mandjes perfect voor het bewaren van uien, fruit of andere etenswaren. De set bestaat uit drie maten mandjes: 25, 28 en 30 cm. Door middel van de ketting zijn de mandjes op te hangen, zo heb je niet alleen een fraaie opslag, maar ook een schitterend accessoire in de keuken.

Pluspunten:

  • Ophangbaar
  • Superhandig
  • Leuk om cadeau te geven

Minpunt:

  • Niet geschikt voor de kleine keuken

Het Duitse Kela is al vanaf 1903 een familiebedrijf welke altijd op zoek is naar de nieuwste trends op de markt. Het merk weet zich al tientallen jaren te onderscheiden met een modern, hoge kwaliteits assortiment voor keuken, badkamer en producten voor in en rond het huis. Met een schitterend design, duurzame kwaliteit en functionaliteit tegen zeer goede prijzen ben je met een aanschaf van Kela altijd verzekerd van een topaankoop.

Merk "Kela"
Het Duitse merk Kela is al vanaf 1903 een familiebedrijf welke altijd op zoek is naar de nieuwste trends op de markt. Het merk weet zich al tientallen jaren te onderscheiden met een modern assortiment van hoge kwaliteit voor keuken, badkamer en producten voor in en rond het huis. Met een schitterend design, duurzame kwaliteit en functionaliteit tegen zeer goede prijzen ben je met een aanschaf van Kela altijd verzekerd van een topaankoop.
Aantal in verpakking: 1
Anti-drup: Nee
Garantie: 2 Jaar
Kleur: Zilver
Magnetron bestendig: Nee
Materiaal: Metaal
Met soft-close: Nee
Serie: Loop
Tarrafunctie: Nee
Vaatwasmachine bestendig: Nee