De digitale shoppingwereld

Een digitale (kerst)markt / shoppingwereld biedt vele voordelen ten opzichte van de traditionele (kerst)markten. Met een persoonlijke webshop in de gekozen look & feel kunnen klanten gemakkelijk en snel hun eigen cadeaupakket samenstellen uit wel meer dan 1000 items. Dit betekent dat medewerkers zelf kunnen kiezen wat ze graag willen ontvangen, wat zorgt voor meer tevredenheid en betrokkenheid. Daarnaast is het proces van bestellen en leveren volledig geautomatiseerd, waardoor het minder tijd en moeite kost voor de organisator. Een digitale kerstmarkt is dus niet alleen efficiënter, maar ook persoonlijker en leuker voor alle betrokkenen.Groot assortiment

Laat medewerkers zelf een pakket samenstellen uit ons volledige assortiment. Dit assortiment bestaat o.a. uit categorieën zoals kookgerei, duurzame producten, organiseren, etenswaren, dranken, bakproducten en nog veel meer. Het assortiment wordt bovendien steeds verder uitgebreid met nieuwe items. Dit zorgt ervoor dat er voor ieder wat wils is en dat medewerkers echt een persoonlijk cadeau kunnen samenstellen dat past bij hun interesses en voorkeuren.


Volledig vrij in design en thema

Bij een digitale omgeving heeft het bedrijf de volledige controle over het design en het thema van de webshop. Zo kan er gekozen worden voor de kleuren van het bedrijf voor een professionele uitstraling, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor hele andere kleuren om de webshop een unieke uitstraling te geven. Daarnaast is het ook mogelijk om een specifiek thema te kiezen voor bijvoorbeeld Kerstmis, Pasen of Halloween om de digitale kerstmarkt nog meer aan te laten sluiten op de gewenste sfeer.

Nog persoonlijker

Een persoonlijke welkomstboodschap, introductiefilmpje of mail als bevestiging achteraf. We kunnen iedere stap personaliseren!
Wil jij jouw medewerkers of relaties persoonlijk bedanken? Neem contact met ons op en daag ons uit!

Een uitnodiging?

Het versturen van uitnodigingen is van cruciaal belang bij het organiseren van zowel fysieke als online evenementen. 
Digitale uitnodigingen zijn de laatste jaren steeds populairder geworden en bieden vele voordelen ten opzichte van traditionele papieren uitnodigingen. Zo zijn digitale uitnodigingen sneller, goedkoper en milieuvriendelijker. Daarnaast is het mogelijk om bijvoorbeeld een link toe te voegen waarmee de ontvanger direct naar de website kan.
Het versturen van fysieke uitnodigingen heeft daarentegen ook voordelen. Zo kan het een persoonlijkere touch geven aan de uitnodiging en kan het de ontvanger een speciaal gevoel geven. Daarnaast kan het een bepaalde exclusiviteit uitstralen wanneer er een fysieke uitnodiging wordt ontvangen.

Fysieke uitnodigingen

- Persoonlijker
- Exclusiviteit
- Speciaal gevoel

Digitale uitnodigingen

- Sneller
- Goedkoper
- Milieuvriendelijker