Stoommandje 20 cm, Groen - Mastrad

DUK 35*

We've got it!

Productnummer: 2950014187212
Fabrikant: Mastrad
Lengte: 105 mm
Breedte: 200 mm
Hoogte: 200 mm
Productinformatie "Stoommandje 20 cm, Groen - Mastrad"

Stoommandje 20 cm, Groen – Mastrad

Bij dit stoommandje in de kleur groen denk je gelijk aan de kleur van heerlijke groentes welke je kan stomen, maar er is meer! Het mandje dient namelijk ook als vergiet om groentes of fruit te wassen of af te gieten. Doordat het mandje volledig in te klappen is berg je deze ook gemakkelijk weer op. Twee vliegen in 1 klap dus!

Pluspunten:

  • Te gebruiken als vergiet en als stoommandje
  • Goede kwaliteit
  • Hittebestendig tot 220 graden

Minpunt:

  • Misschien is groen niet jouw favoriete kleur?

Het Franse Mastrad is al sinds 1994 een vaste waarde als het aan komt op keukenartikelen. Met meerdere awards op hun naam heeft Mastrad zich met felle kleuren en een inventief design onderscheiden van de rest en zijn de producten niet alleen hip van kleur, maar ook erg handig in gebruik. Of het nu om het voeden van de jongste of het blij maken van de chef in huis is, bij Mastrad ben je verzekerd van kwalitatieve producten in de keuken.

Merk "Mastrad"
Het Franse Mastrad is al sinds 1994 een vaste waarde als het aankomt op keukenartikelen. Met meerdere awards op hun naam heeft Mastrad zich met felle kleuren en een inventief design onderscheiden van de rest en zijn de producten niet alleen hip van kleur, maar ook erg handig in gebruik. Of het nu om het voeden van de jongste of het blij maken van de chef in huis is, bij Mastrad ben je verzekerd van kwalitatieve producten in de keuken!
Aantal in verpakking: 1
Buigzaam: Nee
Garantie: 2 Jaar
Hittebestendig: Ja
Kleur: Groen
Materiaal: RVS,Siliconen
Tarrafunctie: Nee
Vaatwasmachine bestendig: Ja
Werkt op batterijen: Nee