Serveerschaal, 12 x 24 cm, Keramiek, Zwart - Eva Solo | Nordic Kitchen

DUK 34*

We've got it!

Productnummer: 5706631201582
Fabrikant: Eva Solo
Lengte: 240 mm
Hoogte: 35 mm
Productinformatie "Serveerschaal, 12 x 24 cm, Keramiek, Zwart - Eva Solo | Nordic Kitchen"

Serveerschaal, 12 x 24 cm, Keramiek, Zwart – Eva Solo | Nordic Kitchen

De serveerschaal van de Nordic Kitchen serie van Eva Solo is te herkennen aan zijn minimalistische en stijlvolle design. Het donkere keramiek geeft de serveerschaal een rustieke en elegante uitstraling. De schaal is ideaal voor dagelijks gebruik maar misstaat ook niet tijdens een etentje. Dankzij zijn rechthoekige vorm en formaat van 12 x 24 cm is hij perfect voor het serveren van tapas, voorgerechtjes, kazen en snacks. Verder is de serveerschaal geschikt voor de vaatwasser, vriezer, oven en magnetron. Combineer ze met de andere items uit de Nordic Kitchen serie om de hele tafel in dezelfde stijl aan te kunnen kleden. Wanneer je meerdere van deze schalen tot je beschikking hebt, kun je deze gemakkelijk stapelen zodat ze minder ruimte in de kast in beslag nemen.

Pluspunten:

  • Geschikt voor zowel dagelijks gebruik als etentjes
  • Makkelijk stapelbaar
  • Geschikt voor de vaatwasser, vriezer, oven en magnetron

Minpunt:

  • Breekbaar

Eva Solo is een wereldwijd bekend Deens merk en bestaat sinds 1913 maar had zijn grote doorbraak pas in 1952 met een brood en vlees snijmachine waarna er nog vele volgde. Eva Solo heeft zich sinds die tijd gespecialiseerd in het maken van mooi vormgegeven accessoires en keukenartikelen. Alle artikelen moeten mooi zijn om naar te kijken maar nog leuker zijn om te gebruiken en te hebben.

Merk "Eva Solo"

Eva Solo is een wereldwijd bekend Deens merk dat bestaat sinds 1913. Na de eerste grote doorbraak in 1952 met een brood- en vleessnijmachine, volgden er nog veel meer successen. Eva Solo heeft zich sinds die tijd gespecialiseerd in het maken van mooi vormgegeven accessoires en keukenartikelen. Alle artikelen zijn mooi om naar te kijken, maar nog leuker om te gebruiken en te hebben!

Aantal in verpakking: 1
Garantie: 2 Jaar
Kleur: Zwart
Magnetron bestendig: Ja
Materiaal: Keramiek
Vaatwasmachine bestendig: Ja