Serveerlepel, 25.5 cm, Groen - Eva Solo | Green Tool

DUK 20*

We've got it!

Productnummer: 5706631215077
Fabrikant: Eva Solo
Lengte: 255 mm
Hoogte: 23 mm
Productinformatie "Serveerlepel, 25.5 cm, Groen - Eva Solo | Green Tool"

Serveerlepel, 25.5 cm, Groen – Eva Solo | Green Tool

De lange steel maakt deze Green Tool serveerlepel van Eva Solo een onmisbaar keukenhulpje. De serveerlepel is voorzien van een praktische, siliconen coating. Dit zorgt er niet alleen voor een non-stick functie, maar voorkomt ook krassen op de bodem van de pan. Hierdoor is de lepel geschikt voor gebruik op alle kook-oppervlakken. Daarnaast is het siliconen hittebestendig tot 250°C waardoor de lepel veilig in de pan kan blijven staan zonder te vervormen of van kleur te veranderen. Na gebruik kan de serveerlepel worden schoongemaakt in de vaatwasser.

Pluspunten:

  • Siliconen coating
  • Hittebestendig
  • Geschikt voor de vaatwasser

Minpunt:

  • Niet ophangbaar

Green Tool serie

De Green Tool serie van Eva Solo bevat onderdelen van komposiet welke van duurzaam materiaal zijn gemaakt waarbij 50% van het plastic is vervangen voor tarwevezels. Hierdoor levert De Green Tool serie een mooie bijdrage aan een groenere leefstijl.

Eva Solo

Eva Solo is een wereldwijd bekend Deens merk en bestaat sinds 1913 maar had zijn grote doorbraak pas in 1952 met een brood en vlees snijmachine waarna er nog vele volgde. Eva Solo heeft zich sinds die tijd gespecialiseerd in het maken van mooi vormgegeven accessoires en keukenartikelen. Alle artikelen moeten mooi zijn om naar te kijken maar nog leuker zijn om te gebruiken en te hebben.

Merk "Eva Solo"

Eva Solo is een wereldwijd bekend Deens merk dat bestaat sinds 1913. Na de eerste grote doorbraak in 1952 met een brood- en vleessnijmachine, volgden er nog veel meer successen. Eva Solo heeft zich sinds die tijd gespecialiseerd in het maken van mooi vormgegeven accessoires en keukenartikelen. Alle artikelen zijn mooi om naar te kijken, maar nog leuker om te gebruiken en te hebben!

Aantal in verpakking: 1
Buigzaam: Nee
Garantie: 2 Jaar
Kleur: Groen
Materiaal: Kunststof,Siliconen
Vaatwasmachine bestendig: Ja