Schaaltje, Vierkant, 11 cm - Eva Solo | Nordic Kitchen

DUK 27*

We've got it!

Productnummer: 5706631201568
Fabrikant: Eva Solo
Lengte: 110 mm
Hoogte: 45 mm
Productinformatie "Schaaltje, Vierkant, 11 cm - Eva Solo | Nordic Kitchen"

Schaaltje, Vierkant, 11 cm – Eva Solo | Nordic Kitchen

Het schaaltje van de Nordic Kitchen serie van Eva Solo is te herkennen aan zijn minimalistische en stijlvolle design. Het donkere keramiek geeft het schaaltje een rustieke en elegante uitstraling. Het schaaltje is ideaal voor dagelijks gebruik, maar misstaat ook niet tijdens een etentje. Door zijn formaat van 11 cm is het schaaltje perfect voor ontbijt gerechten, salades en soepen. Verder kan het schaaltje gemakkelijk gestapeld worden met eventuele andere schaaltjes waardoor ze minder opbergruimte in beslag nemen. Ook is het schaaltje geschikt voor de vaatwasser, vriezer, oven en magnetron. Combineer hem met de andere items uit de Nordic Kitchen serie om de hele tafel in dezelfde stijl aan te kunnen kleden.

Pluspunten:

  • Geschikt voor de vaatwasser, vriezer, oven en magnetron
  • Makkelijk te stapelen
  • Geschikt voor dagelijks gebruik en etentjes

Minpunt:

  • Breekbaar

Eva Solo is een wereldwijd bekend Deens merk en bestaat sinds 1913 maar had zijn grote doorbraak pas in 1952 met een brood en vlees snijmachine waarna er nog vele volgde. Eva Solo heeft zich sinds die tijd gespecialiseerd in het maken van mooi vormgegeven accessoires en keukenartikelen. Alle artikelen moeten mooi zijn om naar te kijken maar nog leuker zijn om te gebruiken en te hebben.

Merk "Eva Solo"

Eva Solo is een wereldwijd bekend Deens merk dat bestaat sinds 1913. Na de eerste grote doorbraak in 1952 met een brood- en vleessnijmachine, volgden er nog veel meer successen. Eva Solo heeft zich sinds die tijd gespecialiseerd in het maken van mooi vormgegeven accessoires en keukenartikelen. Alle artikelen zijn mooi om naar te kijken, maar nog leuker om te gebruiken en te hebben!

Aantal in verpakking: 1
Garantie: 2 Jaar
Kleur: Zwart
Magnetron bestendig: Ja
Materiaal: Keramiek
Vaatwasmachine bestendig: Ja